Clickmed
programare rapida la medic

Diagnostic corect ?

Ortodontie
Intrebare postata de Utilizator11560056169 cu 4 ani in urma

Cu 2 saptamani in urma , ochiul stang a devenit mai mic comparativ Cu dreptul (pleoapa cazuta).In special la lumina, la condus, tendinta ochilor este Sa se inchida, dureri in spatele ochilor, dureri mari de cap (ceafa), ameteli , stare de greata , vedere incetosata si in unele unghiuri dubla. Fruntea "ma tine", bratul stang putin amortit. In urma Cu 5 zile a inceput sa-mi amorteasca maxilarul de jos , la un minut sau 2 min dupa ce incep sa mestec, se blocheaza, nu mai are forta absolut deloc, nu mai pot mesteca si nici vorbi (Nu mai pot articula nici un cuvant).Senzatia trece dupa ce m-am oprit din mestecat, vorbitul revine, dar raman Cu o tensiune/durere in maxilar.
O sapt am stat internata, timp in care mi-au fost facute analize (MRT,CT, Apa nervi din coloana, control ochi, teste nervi-simulator electric repetitiv, analize sange) .rezultatul este ca sunt perfect sanatoasa.
Concluzia medicilor- o problema in Directia psihosomatiei. Datorita stresului, muschii sunt ca betonul, prin urmare simptomele. Fizioterapie si rabdare sa-si revina corpul.
Intrebarea mea la dvs: cat poate dura recuperarea si daca mai sunt totusi si alte diagnostice de luat in calcul. Starea actuala imi afecteaza viata de zi Cu zi. Mentionez ca locuiesc in Germania, spitalizarea a fost aici.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diagnostic corect ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.