Clickmed
programare rapida la medic

Este vreo sansa?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de Utilizator21553782367 cu 4 ani in urma

Buna ziua. Sunt fata si am 25 ani.De 2 luni am terminat o relatie care a durat aprox 3 luni cu un baiat care l-am iubit si il iubesc si acum foarte mult. El s-a despartit de mine deoarece nu s-a intamplat nimic intim intre noi si a considerat ca nu suntem compatibili. Eu desi stiam ca nu suntem am continuat relatia deoarece l-am iubit si pe mine nu ma interesa aceste lucruri. Si am vazut in privirea/ochii lui ca si el ma iubea la fel, desi el a fost primul care a zis ca ma iubeste si dupa aia eu am fost cea care i-a zis ca il iubeste. Dar se pare ca m-am inselat in privinta lui. El s-a despartit printr-un mesaj pe Facebook deoarece nu a avut curajul sa imi zica in fata. Eu fiind nervoasa si socata i-am dat inapoi ursuletul de plus care mi-a dat cand am implinit o luna. Am vrut sa aiba si o amintire de la mine si ursuletul era singurul lucru care puteam sa ii dau. Stiu ca am gresit in privinta asta si regret, dar nu mai pot da timpul inapoi sa repar. De la despartire nu am vorbit deloc cu el. Zilele trecute l-a intrebat o cunostinta de a noastra daca sufera si a zis ca nu, doar ca e suparat ca e singur. Si i-a spus ca, decat sa se intoarca la mine mai bine ramane singur toata viata .Cand mi-a trimis mesajul de despartire m-a blocat pe Facebook dupa cateva zile m-a deblocat si dupa o luna mi-a trimis iar cererea de prietenie, eu am acceptat. Mi-a zis ca vrea sa fim amici, dar eu nu vreau asta. Mi-a dat like-uri la poze, imi vizualizeaza povestile atat pe Facebook cat si pe Instagram. Nu mai inteleg nimic. Imi este foarte dor de el si imi lipsete foarte mult. De fiecare data cand mentionez de el in fata cunostintelor sau familiei imi zic sa il uit si sa caut pe altcineva. Dar eu sunt si foarte pretentioasa, deoarece ma uit mai mult la aspectul fizic. Mentionez ca nu am avut pana in prezent relatii intime cu nici un baiat si ma simt prost si ciudat deoarece imi doresc asta. Cu fostul nu am avut, deoarece am vrut sa fiu sigura, desi am simtit de multe ori si de multe ori imi venea sa ii zic asta. Dar am vrut sa vad daca va putea astepta cateva luni.Si poate ca m-am atasat foarte tare de el,deoarece am avut nevoie de afectiune, de cineva sa ma ia in brate. Si as avea o intrebare. De ce, daca nu vrea sa auda de mine si i-a zis cunostintei noastre ca, decat sa se intoarca la mine mai bine ramane singur toata viata, m-a deblocat, mi-a retrimis cererea de prietenie pe Facebook si imi da like-uri la poze? Stiu ca poate nu inseamna nimic, dar mi se pare foarte ciudat acest lucru. Oare e orgolios si nu vrea sa recunoasca? Ca eu as vrea sa ma intorc la el.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este vreo sansa?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Daniela (acum 10 luni)

Pana la urma te ai impacat cu el?😂

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Daniela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Daniela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator21553782367 (acum 10 luni)

Nuuuu😂
Ne-am întâlnit după un an și ceva și ne-am împăcat sufletește. Adică am lămurit situatia. Apoi după câteva săptămâni am inceput o relație care în prezent sunt logodita. Și în curând vom face și nunta. Și mi-am dat seama că, daca e sa fiu cu cineva se va întâmpla, daca nu, viața merge înainte cu acea persoana sau fara!🙏

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21553782367
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21553782367
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.