Clickmed
programare rapida la medic

Cum scap de umflatura asta ciudata?

Glaucom
Intrebare postata de Utilizator11557856348 cu 4 ani in urma

Acum 4 ani in timpul unui antrenament de kick-box cineva m-a lovit gresit cu piciorul cauzand deasupra genunchiului drept o durere destul de puternica care a inceput sa se linisteasca dupa 4 zile. Dupa 1 luna am realizat ca am o umflatura tare la atingere in zonda respectiva. Nu am tratat-o si nici nu am fost la doctor. Dupa 2 ani am simtit cand coboram si urcam scari ca bila parca se misca printre muschii piciorului. Desi ea statea pe loc simteam ca nu are loc. A trecut senzatia dupa 4 zile. Situatia s-a repetat anul trecut si tot asa a durat. Dupa 4 ani umflatura e la fel de mare si tare. E exact in acelasi loc. Momentan nu am nici o problema, doar ziceam ca ar trebui luate masuri. Umflatura, ca un oval se simte doar la atingere cand misc piciorul. Ce ar putea fii? Inafar de faptul sa ma duc la un consult as dori niste ipoteze. Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum scap de umflatura asta ciudata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.