Clickmed
programare rapida la medic

Complement seric C4 crescut este cancer?

Cancer Cancerul gastric
Intrebare postata de Utilizator11556657848 cu 4 ani in urma

Bună ziua! Am făcut de curând niște analize medicale și sunt putin îngrijorată. Valori in afara limitelor normale sunt:
Leucocite: 10, 2 (3, 39-8, 86)
Lymfocite 4, 4 (1, 05-2, 87)
Granulocite 5, 1 (1, 5-5)
MCHC 33, 4 (28, 2-31, 1)

Fibrinogen: 4, 5 (1, 8-3, 5)

CRP: 11, 72 (0-5)
GGT: 55 (5-38)

Complement seric c4: 50, 8 (10-40)
Complement seric c3 este în limite normale.
Am citit pe synevo și medlife că valorile c4 cresc în condiții maligne. Doar atât scrie. Eu am vsh, factor reumatoid normale. Mai sunt niște modificări la electroforeza gama.

Obosesc usor, mă doare coloana vertebrală in zona lombara, sunt la menopauza de 4 ani, am făcut ecografie la sân pentru că simteam ceva si rezultatul este țesut fibroglandular preponderent. Chisturi prezente și ectazie ductala. Adenopatie axilară stânga. Noduli tiroidieni de mici dimensiuni cca 0, 5 cm. Sumar urina cu valoare mare urobilinogen și acid ascorbic. Mi se umfla ușor picioarele, palpitații inimă. Dureri de cap relativ frecvent.



Umflătură supraclavicular stânga, dar nu ca un ganglion, ci mai degrabă o zona orizontala oarecum. Până anul trecut nu am avut probleme gastrointestinale. Doar migrene destul de des și indigestie. Acum sunt foarte balonată, uneori am arsuri gastrice și reflux. Uneori simt inima ca un balon cu apa, mă doare.
La efort mare, urcam scări abrupte, m-a durut tare inima, m-a înțepat in umăr și în cotul mâinii stângi, care mi s-a lăsat oarecum și mi-a amorțit până în vârful degetelor. A fost cumplit. Mi-am revenit după cca o jumătate de oră. Nu s-a întâmplat decât o singură dată.
Steatoză hepatică, ficat rebord la consult. Istoric cu transaminaze mari, peste 100. Supraponderala.
De aproximativ 1luna, seara am frisoane, cu durere in spate, zona omoplatului. Nu febră, ci frison, dacă nu mă îmbrac tremur tare. Am masurat temperatura cu un termometru digital și a afișat 35,4 grade. Bunicul meu a decedat de cancer de colon.
Nu știu cărui medic, specialitate să mă adresez.
Ce ar trebui să înțeleg din aceste valori? Ce investigatii suplimentare să fac? Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Complement seric C4 crescut este cancer?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.