Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor pentru mama mea, probleme cu tensiunea și avc?

Boli inima Educatie pentru sanatate
Intrebare postata de Alexandru cu 4 ani in urma

Bună ziua/Buna seara/Buna dimineata la toată lumea care vede acest mesaj. Am nevoie mare de ajutor și o îndrumare in legătură cu mama mea
Eu am varsta de 19 ani iar dânsa 53.

Mama acum aprox 2 săptămâni a făcut 2 atacuri vasculare cerebrale minore, am internat-o la spitalul astra din Brașov, i s-au bagat anumite substante pe care nu le-a avut înainte prin perfuzie, a avut tensiunea 26 în perioada internării după, a stat internata 4 zile și anume până ieri când ne-au sunat cu ideea ca o externează, motivul nu știu încă însă, mână dreapta și piciorul drept, nu pot spune că le are paralizate complet însă mi-a spus ca simte amorțeală și mai simte furnicături, de ținut piciorul drept pe pamant poate însă nu are putere in el si nu poate merge singura deșii, ieri când am externat-o și am adus-o acasă, când a avut nevoie la baie, s-a dus singură până la ușă și țin să mentionez că din camera ei până la baie, e un hol de 4 metrii aprox de mers sau puțin mai mult dar după tot așa a mai căzut și tot am dus-o eu cu cineva, dar problema e ca nu are forta in ele si sunt amorțite. Alt aspect mai e faptul că ea nu vorbește prea clar, o ajutam sa completeze propozitiile si mai încurcă una alta dar ea spune ca știe ce sa gândească si ce sa zică numai ca nu iese pe gura cum trebuie. Am făcut control de tensiune cu aparat și tensiunea ei a fost 13 după ce s-a dus la baie a mai stat a avut tensiunea 16 dar pot spune ca nu mai are vocea tremurândă și așa, alt aspect e faptul că doarme mult, cască și doarme, probabil a fost tensionata acolo internată cu griji si printre necunoscuți si nu a dormit cred ca de aceea


Va rog frumos sa luați in serios și in cunoștință de cauza și va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu orice iar prin orice ma refer la informații, la diete..stiu ca e foarte importanta dieta dar nu stiu ce și cum sa ii pregătesc, i-am facut pireu cu piept de pui in unt, i-am dat sana, ou fiert, miez de paine. Va rog ajutați-ma cu ceva anume, daca va e greu aici sa vorbiți, numarul meu de telefon e *****, vorbim pe whwtsapp sau la telefon. astept un răspuns și un ajutor, m-ar ajuta enorm!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor pentru mama mea, probleme cu tensiunea și avc?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Accidentul-vascular-cerebral/reabilitarea-post-accident-vascular-cerebral_335

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.