Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scapa de această problemă cu sinuzita ? raspuns medic

Sinuzita
Intrebare postata de Utilizator11555671442 cu 5 ani in urma

Buna ziua.
De 3 luni ma lupt cu dureri de cap(zona fruntii),ameteli,mucus verde si gros,durere foarte puternică intre nas si gura la inghitire ....Am fost la medicul ORL încă de la inceputul simptomelor,mi s-a dat sa fac radiografie (diagnostic sinuzita maxilara) am urmat tratament cu antibiotice 10 zile si medicamente pentru alergie(sunt alergic la ambrozie si acarieni in urma unor teste alergologice efectuate),nu mi-am revenit mi s-au mai dat antibiotice iar 10 zile ...apoi am urmat un tratament cu sinupret.Am decis sa schimb medicul ORL-ist deoarece tot tratamentul care l-am luat m-a ajutat foarte putin(am scapat doar de acel mucus verde)durerile de frunte,ametelile inca le am iar mucusul este acum transparent si gros.
Noul doctor ORL mi-a dat sa fac o serie de analize de sange si urina,tomograf pentru sinusuri,radiografie coloana vertebrală cervicala,radiografie toracică si examen oftalmologic.
Am făcut azi tomograful iar la rezultat imi scrie acest lucru(Mucoasa sinusala de grosime normala,cu exceptia portiunii sinusale adiacente radacinilor dentare apartinand molarilor de la nivelul procesului alveolar maxilar stang,cu grosime de pana la 7 mm.Aspect similar la nivelul sinusului controlateral unde mucoasa este ingrosata pana la 6.86 mm,aspect plendand pentru o usoara sinuzita cronica maxilara bilaterala cu punct de plecare dentar).Mentionez ca ma duc si la dentist am facut si la cererea acestuia o radiografie dentara mi-a zis ca am doar 2 carii (nu mi-a zis nimic de infectie la radacini) ,una dintre ele a rezolvat-o...Acest lucru s-a intamplat inainte sa fac tomograful.
Imi e frica s-a mai fac si celelalte 2 radiografii date de medic,deoarece am facut deja 2 si un tomograf.
Cum pot scapa de această problemă???
Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scapa de această problemă cu sinuzita ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

M este un medic autorizat SFM (acum 4 ani)

durerile de cap si ametelile sunt semne de prosta circulatie cerebrala. nu e obligatoriu sa fie de la sinusita. tratamentul e cu totul altul. verifici tensiunea alimentara, analizezi cat de corect te alimentezi si hidratezi..fiindca calitatea sangelui depinde de starea intestinelor si a ficatului
Alergiile depind de starea intestinului subtire si de Alimeteel alergene consumate
asa ca mai extinde cautarile..nu da vina doar pe sinusuri
in rest.. ce tine de ORL... la CT scrie clar ca tinde de Stomatologie sau chirurgia Maxilo-faciala

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.