Clickmed
programare rapida la medic

Rog interpretare secreție uretrala?

Infectia gonococica Boli genitale masculine Epididimita Infectia urinara
Intrebare postata de Utilizator11551532296 cu 5 ani in urma

CULTURA SECRETIE URETRALA (CU ANTIBIOGRAMA DUPA CAZ)
Frotiu Gram
Celule epiteliale - relativ frecvente.
Leucocite – rare.
Levuri - absente.
Flora bacteriana - frecventi bacili si cocobacili Gram variabili cu aspect microscopic sugestiv pentru disbioza bacteriana cu anaerobi.

Cultura secretie uretrala
Secretie genitala / Cultura bacteriana
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena (Streptococcus agalactiae, Staphylococcus aureus, *Haemophilus spp., Enterobacteriaceae, Pseudomonas aeruginosa).

Întrebarea mea este, in legătură cu ce sa depistat la frotiu gram, poate vi vorba despre Gonoree? Sau despre ce poate fi vorba..
Țin să precizez că am avut în urma cu ceva timp contact sexual normal și oral neprotejat, și au apărut scurgeri uretrale incolore după 2-3 săptămâni. Testul chlamidia, gonoree din urina a ieșit negativ, chlamidia iga, igg din sânge negativ, sifilis și HIV negativ, aștept acum rezultate mycoplasma, ureaplasma din sânge. Toate aceste analize au fost făcute fiindcă problema persista (scurgeri minime incolore și meatul uretral ușor inflamat și inrosit) după tratament facut inițial dat de urolog cu Tavanic și doxiciclina fiind afectat epididimul. Mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rog interpretare secreție uretrala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.