Clickmed
programare rapida la medic

Orhită, orhiepididimita fara abces?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11551532296 cu 5 ani in urma

Salutări tuturor, problema mea incepe cam așa, contact sexual neprotejat..după 15 zile scurgeri uretrale, destul de consistente, incolora, ca un mucus mai tulbure..vârful penisului roșu,ușor inflamat,usturime la urinare. Am stat așa vreo 2 săptămâni și a început să se umfle undeva deasupra testiculul stang și au apărut stări de vomă și puțină febră, imediat am reușit să ajung la un medic urolog, unde în urma consultului am primit diagnosticul de orhită, orhiepididimita stânga fara abces și la ecografie a zis că acolo unde e inflamația vede o vascularizație mai accentuata,testicul drept omogen normal. Am primit ca tratament Tavanic 500 mg 1X21 zile, Doxiciclina 2X14 zile, și Happyfloor. Am urmat tratamentul și nu am simțit nici ameliorare, m-am simțit la fel de rău pe toată perioada tratamentului. După tratament am făcut analize, urocultura, spermocultura, spermograma, toate au ieșit foarte bine, am fost la control cu analizele și i-am spus că mă simt tot rău și am acele stări de vomă continuu,mi.a zis sa stau liniștit că nu am nimic. După o lună simțindu.ma foarte rău am fost la alt medic urolog punadu.mi diagnosticul de varicocel grad II stânga și îmi recomandă să mă operez laparoscopic, am făcut și asta în speranța că mă voi simți mai bine, totul a decurs normal dar stările de rău au continuat. După încă o lună de zile mi s.a inflamat și testiculul drept și era foarte dureros..am fost iar la primul urolog și mi.a pus același diagnostic Orhită, orhiepididimita fara abces..mi-a dat ca tratament Xifia 1X14 zile și Fleraday 1X14 zile , dar spunandu.mi că mi.ar face foarte bine un tratament cu Gentamicina,dar nu mi.l poate prescrie că asta se face doar într-un spital sub supraveghere medicală. Am făcut și tratamentul asta cu pastile,nicio ameliorare,doar o diaree....am refăcut analize, urocultura,secreție uretrala, spermocultura..tot ce s.a găsit a fost la secreția uretrala pe frotiu "frecventi bacili și cocobacili,gram variabili cu aspect microscopic sugestiv pentru disbioza bacteriana cu anaerobi"., dar pe acel buletin de analize nu a fost prescris niciun antibiotic,cu toate că a fost cu antibiograma.
Văzând că nu mă simt bine am făcut și un tratament cu Gentamicina intravenos timp de 5 zile de 40 mg . După 2 zile după ce m-am oprit m-am simțit foarte foarte bine , inflamatia scăzuse la ambele testicule...mi.a fost bine 3 zile și problema a reapărut și simt usturime in testicule,sunt foarte sensibile mai ales dreptul..și la vârful penisului găsesc o minuscula secretie, incolora. Știe cineva sa îmi zică ce se întâmplă? Sa recomande un tratament ? Sau sa îmi explice de ce m-am simțit mai bine de la Gentamicina și de la acele pastile nicio ameliorare? Precizez că miam făcut ecografie abdominala, endoscopie la stomac, RMN pelvis, nu mi sa găsit nimic.
Singura problema este asta, nu am alte problema am 26 ani și 64 kg .
Mulțumiri tuturor anticipat și multă sănătate!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Orhită, orhiepididimita fara abces?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.