Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua, sunt foarte confuza? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Utilizator11550575436 cu 5 ani in urma

Buna , sunt căsătorită de 5 ani si am un copil de 9 luni . Ceea ce vreau sa spun e ca l-am iubit foarte mult pe soțul meu si am luptat mult sa fiu cu el pentru că atunci când l-am cunoscut el era divorțat și avea un copil si nimeni nu a fost de acord cu asta dar până la urmă tot am ales sa fiu cu el orice ar fi , toate bune si frumoase pana anul trecut când eram însărcinată am aflat ca ma înșeală de câteva luni cu o fata minoră de 16-17 ani a fost o dezamăgire foarte mare pentru mine si am suferit mult dar am ales sa trec peste pentru copil , dar cu toate astea cu timpul am ajuns sa nu mai simt nimic pentru el practic simt ca traiesc cu un străin în casa si nici el nu isi da silința să schimbe ceva ii convine ca trăim asa . Am de mult în gand faptul că as fi mult mai linistita fara el si ma gandesc la divorț dar nu stiu cum sa incep o discuție cu el despre asta si nu as vrea sa gresesc făcând asta ..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua, sunt foarte confuza?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Bună ziua! Înțeleg dificultatea cu care vă confruntați. Într-adevăr aveți de luat o hotărâre importantă drept pentru cu care merită să faceți o analiză atentă. Consilierea psihologică în această privință vă poate fi de ajutor în a lua hotărârea de a rămâne sau de a pleca din relație. Dacă doriți să lucrăm împreună vă rog să-mi trimiteți un mesaj în particular.
Vă doresc o zi liniștită!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.