Clickmed
programare rapida la medic

Probleme legate de somn? raspuns medic

Depresie Anxietatea de performanta Anxietate si stres Insomnie
Intrebare postata de Utilizator11549701186 cu 5 ani in urma

Buna ziua, eu de vreo luna am probleme destul de mari legate de somn și numai de somn. Pana acum am dormit in reprize, adică o zi am reușit sa dorm 11 ore o zi 2 sau nimic, astăzi este o zi cu nimic și îmi este extrem de frica și nu știu ce sa fac, am impresia ca nu voi mai putea dormi deloc și o sa înnebunesc. Nu ma pot calma orice as face, de fiecare data când ma calmez ma apuca somnul și pe urma ma apuca anxietatea pentru ca mie imi vine in cap ca nu pot dormi și deja mi-a intrat și nu o pot scoate, simt ca îmi pierd viața de sub control. Mai nou am și chestia asta ca îmi vine somn sa dorm dar îmi este frica sa nu pierd controlul și atunci ma țin treaza. Un domn psihiatru mi-a prescris somnifere și le-am luat, dar in reprize, pana le-am terminat și m-a luat iar cu tremuriciul plus ca sevraj ca na, nu mi-a redus doza natural. Ma simt de parca am uitat cum sa adorm, nici nu mai știu ce sa fac. Dacă adorm puțin ma trezesc imediat la câteva minute și nu știu de ce. Părinții mei au dreptate, problema mea este foarte simpla dar eu nu o pot controla și simt ca ii dezamăgesc. Nu vreau sa ajung dependentă de pastile de la vârsta asta, nici nu vreau sa înnebunesc de la nesomn. Am încercat psihoterapia, nu da rezultate sincer. Oare, dacă ma epuizez la maxim as putea dormi liniștita in fiecare noapte? Știu ca toată lumea mi-a zis ca tot o sa adorm la un moment dat pentru ca, corpul meu nu tine de mine, dar eu simt ca nu. Îmi este frica de faptul ca nici somniferele nu m-ar mai adormi, ceea ce iarăși toată lumea mi-a zis ca e o aberației. Dacă simt ca adorm atunci simt ca pierd controlul, cum fac și eu sa trec peste? Am bacul anul acesta și nu îmi permit sa pierd tot, nici nu vreau sa încep sa am halucinații sau sa înnebunesc. Înainte adormeam de fiecare data când închideam ochii fără nicio problema, dar dinte-o data nimic. Credeți ca somniferele ma pot ajuta sa adorm?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme legate de somn?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Admin SfatulMedicului (acum 5 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Insomnia-si-alte-tulburari-de-somn/somnul-si-tulburarile-de-somn-mit-si-adevar_4474

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua, iti recomand sa faci psihoterapie cognitiv-comportamentala, si sa iti pese mai mult de tine si de viata ta, si mai putin de cum ii dezamagesti pe parintii tai care ar trebui doar sa te iubeasca si sa iti ofere suportul! Esti foarte stresata si ingrijorata, de aceea nu dormi! Mergi la psihoterapie, alege un psihoterapeut care sa iti inspire incredere! Un bun terapeut iti va da si niste teme de facut, acasa: fa-le!!
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.