Clickmed
programare rapida la medic

Govora vs Olanesti in tratarea preventiva a bronsiolitei?

Afectiuni respiratorii la copii Raceala Sinuzita Infectie respiratorie
Intrebare postata de Utilizator21550037447 cu 5 ani in urma

Buna ziua,

Avem un baietel de 2 ani care a fost diagnosticat cu bronsiolita de la 45 zile. Am cautat tratamente alternative la aerosolii cu cortizon (Flixotide) si adrenalina si ni s-a recomandat aerosolii de la Govora. Intrebarea mea este daca apele folosite pentru aerosolii din Olanesti sunt de aceeasi calitate cu cei din Govora? Mentionez ca in 2018 am fost de doua ori cate 7 zile in Govora si am facut tratament cu aerosoli, inhalatii si solux. Ca urmare a aceastui tratament in iarna aceasta bronsiolita nu a recidivat decat o data intr-o forma usoara fata de iernile trecute cand facea de cate 4-5 ori. Multumesc! Constantin

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Govora vs Olanesti in tratarea preventiva a bronsiolitei?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21555352241 (acum 5 ani)

Daca spuneti ca episoadele nu au mai aparut la fel de frecvent dupa tratamentul cu aerosoli la Govora,continuati tratamentul in aceeasi statiune, deoarece Govora este preponderent statiune cu profil respirator. La Olanesti, apele au alta compozitie ac***a si alte indicatii terapeutice. In Romania, 2 sunt statiunile cu profil respirator: GOVORA SI SLANIC MOLDOVA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21555352241
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21555352241
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.