Clickmed
programare rapida la medic

Ce problema pot avea ?

Durere
Intrebare postata de Utilizator11543164038 cu 5 ani in urma

Bună seara! Am 17 ani si jumatate si din octombrie , deci de aproximativ 3 luni prezint o durere suportabilă dar jenantă. Încerc să vi-o descriu cel mai bine astfel: mai întâi si mai întâi a început să mă doară genunchiul stâng, o durere care este constantă indiferent de acțiunea pe care o fac si sa zic ca se "activează" atunci când îndoiam piciorul. După o lună de administrare cu diferite unguente in principal apireven am fost la medicul ortoped care mi-a recomandat timp de o săptămână tador concomitent cu unguentul Rumalaya. Totul bine si frumos, nu mai simțeam nimic. După ce am terminat tratamentul durerea a reapărut, prin miracol si la genunchiul stâng însă intr-o formă mai slabă. De remarcat este ca durerea alterna. Tin sa mentionez ca la inceput m-a durut si oasele de la p***a piciorului însă după a dispărut acea durere de jos. Am revenit la medic si mi-a dat sa fac un set de analize:pcr, fibrinogen etc. Totul a fost ok, am revenit si mi-a recomandat din nou un antiinflamator Doretta jumatate de capsulă pe zi sau de două ori pe zi. Am amânat acest tratament deoarece între ultima vizită cand mi s-a prescris setul de analize si administrarea cu Doreta continuasem sa mai iau Tador. Mi-am luat niste genunchiere si mi-am mai dat cu Apireven. Durerea paraca se ameliorase ținând cont că nu am mai fost nevoit să mai merg, fiind in vacanță atunci. Însă înainte să am prima durere am facut o tura cu rolele si de aceea ezitasem sa merg la medic crezând că e doar o simpla febra musculara. Între timp mai făcusem si niste flotari.. Însă acum 4 zile a apărut , presupun ca de la niste exerciții( banale pot spune), următoarea zi o durere a umarului stâng. Chestia este ca acum nu ma mai doare genunchiul stâng dar s-a întâmplat în aceste zile sa dispară durerea de umăr și să apară din nou la genunchiul stâng. Chiar si atunci cand nu ma doare genunchiul parca simt o fragilitate și o teamă de a forta genunchiul. Ce imi recomandati sa urmez: fizioterapie, să consult un reumatolog? Ma mai gândeam sa nu fie legat de creștere ținând cont că am crescut cu aproape un cm. Adaug ca atunci cand flexez genunchiul stâng porneste. Orice sfat este binevenit! Vă mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce problema pot avea ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11543164038 (acum 5 ani)

Scuzați greșelile din cauza tastaturii. E vorba undeva si de genunchiul drept..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11543164038
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11543164038
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.