Clickmed
programare rapida la medic

Depresie și anxietate? raspuns medic

Anxietate Depresie
Intrebare postata de Utilizator11546893702 cu 5 ani in urma

Buna ziua, de vreo săptămâna jumătate am atacuri de panica, am insomnie, ma doare sufletește și fierea și simt ca înnebunesc. Nu știu ce sa mai fac, nu mai simt ca sunt eu, mi-e frica sa nu înnebunesc de tot. Am fost la psihiatru și mi-a spus ca am o tulburare anxioasa și început de depresie cauzate de toc. Nici apetit prea mare nu am din cauzele astea. Dl psihiatru și părinții mei mi-au spus ca nu e nimic grav și ca frica sa nu înnebunesc este data de anxietate pentru ca nu am avut persoane bolnave psihice in familie plus ca sunt foarte lucida. Totul a început in vara anului anterior, nu prea mai simțeam emoții, nu ma mai atrăgea nimic, dar nu am băgat de seama. Anul acesta dau bacul, mi-e frica ca nu-l iau, mama mea nu s-a simțit bine și m-am speriat rău, am făcut p***aa sa ma fac vegana și n-am mâncat cât și ce trebuie, familia mea a avut probleme financiare și a trebuit sa ma opresc din a mai face ceea ce fac de mică și era planul meu de viața tenisul, și mai de curând, înainte de atacurile de panica, am căpătat o viroză cu amețeli și toate cele și m-am speriat sa n-am nimic grav, deci in concluzie a fost o perioada stresanta pentru mine. Părinții meu spun sa termin și sunt supărați pe mine pentru ca ma comport așa, eu ma simt tare vinovata ca le fac rău și ii dezamăgesc, și spun ca e o copilărie peste care trebuie sa trec. Sa ma Menționez ca dl psihiatru mi-a dat medicație pe care eu sunt dispusă sa o iau dar părinții mei nu ma lasă sa o iau, și dl psihiatru mi-a mai zis sa fac psihoterapie cognitiv comportamentala dar ei spun ca nu trebuie și de fiecare data când o Menționez ei se supăra pe mine și acum mi-e frica sa le mai spun(depind financiar total de ei deci nu ma pot duce singura). Mai nou ma sperii sa nu îmi fac creierul ferfeniță prin disociere pentru ca nu mai simt nimic(am obsesii). Sunt o persoana foarte retrasa, fricoasa și timida de fel și dintotdeauna m-am închis in mine de frica sa nu dezamăgesc lumea deci faptul ca scriu aici arată ca sunt disperata și destul de singura in problema asta. Încerc din răsputeri sa ma fac bine singura, a mers astăzi preț de câteva ore, dar pe urma a apărut frica ca nu pot dormi și ce o sa ma fac eu mai departe in viața dacă nu-mi mai place nimic. Ce pot face? Am vreo speranța de a ma face bine? Chiar am nevoie de ceva pozitiv la momentul dat. Va multumesc mult pentru atenție și timpul acordat. O zi frumoasa va doresc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie și anxietate?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua! Iti recomand psihoterapie cognitiv-comportamentala! Alege-ti un terapeut in care sa ai incredere! Succes!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.