Clickmed
programare rapida la medic

Nu scap de acnee?

Acnee
Intrebare postata de cu 5 ani in urma


Nu mai pot scapa de acnee! Sunt baiat. Aceasta si-a facut aparitia de la 14 ani dar foarte putine. Zonele cele mai afectate sunt pe obraji(aproape toata zona mai putin pe langa nas). Pe la 15 ani a inceput sa se agraveze. Septembrie anul trecut (2017) am urmat sfaturile unui dermatolog care am incercat foarte multe creme dar degeaba. Prin decembrie 2017 a inceput sa se agraveze iar in februarie am urmat sfaturile altui dermatolog. Mi-a dat o crema dimineata, una seara si pastile(antibiotic). In o luna, doua incepuse sa imi treaca, mai ac***a doar cateva pete pe obraji. Am oprit tratamentul 2-3 luni mai aveam doar cateva pete. Prin octombrie(2018) a inceput din nou sa se agraveze urmand ca in noiembrie sa ma duc la dermatologul care mi-a dat acele creme si pastile. Din noiembrie si pana acum am luat alta crema de dimineata si una de seara plus alte pastile.

A trecut aproape o luna. Nu se vede deloc efectul. De ce nu scap de ele?

Sunt slab , am 1.80 inaltime , am o alimentatie buna...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu scap de acnee?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 5 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Acneea/prevenirea-si-tratarea-tenului-acneic-la-adolescenti_8699

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.