Clickmed
programare rapida la medic

De ce respir greu?

Insuficienta respiratorie
Intrebare postata de Andrei Catalin cu 5 ani in urma

Buna ziua, am 18 ani și din vara acestui am am problema aceasta. Totul a inveput in masina când am ramas pentru o secunda fără aer. Timp de 2 sap am stat cu senzația aceasta(imi trecea treptat) am fost de 2 ori la urgenta atunci și mi-au spus ca nu am nimic.(Mi-au făcut EKG și m-au consultat) . Peste 2 săptămâni apare iar aceasta problema și iar îmi trece după vreo luna. Am fost la un doctor pneumolog și mi-a facut spirometria care a ieșit aproape bine( a zis ca diferă in funcție de cât de bine suflu in aparat), exsudatul mi-a ieșit bine, la fel și analizele. Am senzația de foame dar nu îmi este. Simt ca nu am aer pe gat( scuzați-mi explicația dar nu pot sa ma exprim altcumva). Dacă stau in unele poziții nu am nimic. Recent, timp de o săptămâna am simțit in ureche goluri de aer, și ma dor mâinile, picioarele(ma ustura) Ce este de făcut? Dacă nu ma gandesc la acest lucru este totul normal, și ca am unele nopti in care adorm greu.Va rog! Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce respir greu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11567191508 (acum 4 ani)

Atacuri de panica.....incearca sa te gandesti mai mult la tine..si..nu la stresul de din afara! Relax...totul va trece...😉

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11567191508
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11567191508
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.