Clickmed
programare rapida la medic

Ajutati-ma va rog. ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11542662742 cu 5 ani in urma

Salutare , am 16 ani si nu stiu de ceva timp mi-a apărut ceva un pic mai sus de penis spre abdomen niste chesti, nu stiu cum sa le numesc unele le pot vedea, arată că un fel de grasime/zgârci si uneori una din ele doare, iar una mai mare este ascuns sub piele, de si nu mai am par pubian cele se pot observa putin, dar cealalta mai mare Nu, se poate doar simti usor cu degetul, nu stiu ce sa fac, imi este rusine sa merg la un medic urolog, penisul meu nu are nici o mărime normala ca toti baieti/adolescenți, este mic 3-4 cm normal, iar în erectie poate ajunge la 10-11 cm. Ce sfaturi imi puteti Da? Am mai citit si ceva despre hpf, si na m.am gândit că poate este la fel, imi este putin teama mai ales că sunt adolescent si fac mult sport si penisul meu este foarte mic.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutati-ma va rog. ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.