Clickmed
programare rapida la medic

Salut ma interesează un remediu contra coșurilor din cap (scalp) mulțumesc! ?

Boli de piele
Intrebare postata de Utilizator11542133563 cu 5 ani in urma

Salut (Daniel) am o problema în legătură cu aceste coșuri, bubițe roși cu puroi am aceste coșulețe cred ca de la tuns, am întrebat medici dermatologi în legătură cu aceasta treaba și mia răspuns aproape toți medici ca nu exista nici un remediu în România sunt câteva medicamente care le zic medici dar sunt de scurta durata în legătură cu încetinirea lor chiar și la apariția lor, deci chiar am o problema sunt sute-mii de boli și se poate vindeca prin tratamente, operați și multe altele dar chiar aici nu ați găsit LEAC cu stima Daniel dacă știți ceva sau ați folosit vreun produs care a dat rezultate puteți sa îmi lăsați un mesaj pe email [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Salut ma interesează un remediu contra coșurilor din cap (scalp) mulțumesc! ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11617017286 (acum 3 ani)

Bună dragilor, timp de 10 ani am suferit de aşa ceva, am incercat de toate, antibiotice fară numar, ceaiuri, naturale, etc..... !!!
Recent un prieten cu aceeaşi problema mi-a spus ca a luat DALACIN 150 mg(clorhidtrat de clindamicină)de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani.
Am facut la fel şi de o lună jumate de cand am terminat tratamentul, NU MAI AM PROBLEME!!! Greu de crezut dar adevarat.
Totuşi Respect anumite reguli la spalare (duş), incep cu scalpul şi continui cu fața şi in continuare cu, corpul ac***a GRIJĂ să nu mai ating scalpul(părul) după acea, la fel şi prosopul incep cu aceeasi ordine şi pe urmă merge la spălat.
Locuiesc in Portugalia, nu stiu dacă in România medicamentul se numeste la fel dar trebuie sa gasiti probabil sub alt nume substanta activa al acestuia CLORHIDTRAT DE CLINDAMICINĂ.
Sper să vă folositi !
Vă sfatuiesc prima data sa va intrebati medicul dacă puteti să luati acest medicament.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11617017286
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11617017286
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.