Clickmed
programare rapida la medic

Ce analize trebuie sa fac?

Depresie Tensiune arteriala
Intrebare postata de Nutu87 cu 5 ani in urma

Buna ziua! Numele meu este Ionut si am 31 de ani. Ca rezultat al consumului de diferite droguri, marea majoritate fiind etnobotanice, am cazut intr-o depresie, care a venit ''la pachet'' cu o insomnie ce a tinut aproximativ jumatate de an.Nu am cerut ajutorul unui specialist la timp..datorita unor diversi factori si greseala asta m-a costat destul de scump din punct de vedere al sanatatii atat fizice cat si mentale..in cele din urma am mers..de mai multe ori..fiind diagnosticat cu tulburare depresiv anxioasa..depresie majora.. am luat doar pastile..deoarece nu-mi permiteam sa merg si la psiholog. In mare parte am depasit acele stari..si a fost destul de greu deoarece mintea mea o luase efectiv razna din cauza lispei de odihna..sunt recuperat din punct de vedere mental destul de bine..dar a ramas o problema de natura fizica..Organismul meu ca sa se adapteze privarii de somn si-a scazut tensiunea..aveam constant 9 sau 10 cel mult cu 7 sau 8..iar la cea mai mica urma de efort simteam cum imi batea inima foarte tare..si acum imi simt pulsul in tot corpul..chiar daca nu fac efort..mentioinez ca nu era asa inainte...si la fel..daca fac efort incepe sa creasca foarte tare..cateodata si cand am emotii pur si simplu nu reusesc sa leg 2-3 cuvinte din cauza batailor acelerate ale inimii..la ekg a zis ca este bine dar eu simt ca nu este asa...intrebarea mea este: ce analize credeti ca ar fi bine sa fac..sunt mai mereu fara vlaga si imi simt pulsul pretutindeni in corp..va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce analize trebuie sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11611049872 (acum 3 ani)

Buna , asa simt si eu ai rezolvat ceva intre timp?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11611049872
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11611049872
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.