Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot sa l internez pe fiul meu de 24 ani dependent de etnobotanice, El ne find deacord ? raspuns medic

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Utilizator11537532738 cu 5 ani in urma

Fiul meu se drogheaza de aproape 2 ani cu etnobotanice, sant o mama disperata pt ca nimeni nu ma AJUTA, imi vad fiul pe zi ce trece ca nu este bine... Specific ca santem din Baia Mare si ca a fost internat de doua ori la un Spital psihiatrie, dar iesind din spital spital a inceput din nou. As vrea sa l internez la un spital di desintoxicare dar toata lumea imi spune ca EL trebuie sa fie deacord. El nici nu vrea sa auda, cine ma poate ajuta? Va rog frumos, multumesc mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot sa l internez pe fiul meu de 24 ani dependent de etnobotanice, El ne find deacord ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Paraschivescu Carmen MPsih. Paraschivescu Carmen este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Există o procedură de internare nevoluntară, puteți căuta informații pe internet despre cum se desfășoară procedura. Nu este posibilă în toate cazurile, dar citiți și încercați. În cazul în care are și tulburări de comportament, se solicită intervenția serviciului de urgență 112. Sună foarte dramatic și multă lume se revoltă la auzul procedurii de ”internare involuntară”, ca la o încarcerare forțată, dar în majoritatea cazurilor este singura procedură salvatoare pentru cel în cauză.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Paraschivescu Carmen
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Paraschivescu Carmen
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Abuz de stupefiante.

Inscrie-te aici!
Advertisement
DIANA (acum 5 ani)

Cea mai mare greseala din viata mea a fost curiozitatea de a incerca o data. Restul e la fel ca in toate celelalte cazuri, nu m-am mai oprit nici pana acum. Era un praf pe care mi l-a pus intr-o tigara normala, trebuia sa trag adanc in piept, sa tin fumul inauntru cat de mult puteam. Am ametit putin si nimic mai mult. Nici nu stiam bine ce e, de abia dupa am realizat ca incercasem cel mai criminal drog - heroina. Incepusem sa fumez cate o tigara "preparata" de prietenul acela al meu o data la cateva zile, apoi o data pe zi, de cateva ori pe zi, pana cand devenisem imuna nu mai simteam nici o ameteala nimic. Acelasi prieten m-a invatat sa incerc la folie, lucru pe care l-am si facut. Era mai bine. Si dupa putin timp am avansat si am ajuns la ultimul "nivel". De vreo 9 luni o tin tot asa, zi de zi, gandul mi-e doar acolo, banii s-au dus usor usor, kilogramele la fel, am slabit vreo 10 kg, aproape ca am ajuns o umbra. Nu locuiesc cu parintii, asa ca de fiecare data cand ma vedeau, ma vedeau din ce in ce mai palida, mai sp***a, s-au speriat, au intrat la banuieli. Pana acum am reusit sa tin doar pentru mine, dar nu stiu cat o sa pot sa ma mai ascund. Prietenii mei sunt derutati, nu isi dau seama de ce ii evit, in ultimul timp nici la telefon nu prea le mai raspund, mi-e frica sa nu isi dea seama. Am incercat sa renunt acum vreo 2 luni si am plecat din tara, am stat vreo 5 zile si am crezut ca innebunesc, nu aveam de unde sa iau, pe asta ma bazam ca sa pot sa ma las, am ajuns la urgente nu puteam sa le spun ce am m-au surprins ca nici nu si-au dat seama. Dupa 5 zile m-am urcat in avion si m-am intors in Bucuresti, din nou in mizerie. M-am tratat la un centru din Romania, București. Totul este confidențial.
Numar de telefon la centru : 0753670479

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DIANA
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DIANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11551648512 (acum 5 ani)

Bună sînt în aceași situatie ca dumneavoastră ,ce tr să faceți mergetți la un avocat și cereți să fiți tutor legal cu drept de semnătură ,durază vro 3 luni procesu ,si puteți s-ă ajutați băiatu,îmi pare rău ,știu cum vă simțiti😘

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11551648512
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11551648512
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.