Clickmed
programare rapida la medic

Ddurerea sanului stang dupa tratament de fertilitate ? raspuns medic

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de Utilizator11533388654 cu 5 ani in urma

Buna ziua.sunt noua pe forum si am o problema care deja ma simt foarte stresata.am 41 de ani si sufar de sindrom premenstrual.am.luat tablete de branca ursului 6 7 luni si luna trecuta am luat tablete pentru fertilitate deoarece ne dorim un copil. sanii au devenit grei si durerosi dupa actele tablete asa ca am renuntat sa le iau.in special sanul stang era mai dureros. acum nu mai iau nimic sanii au revenit la normal doar ca cel stang il simt inconfortabil. fiind o fire panicoasa sunt speriata ca poate fi ceva grav.poate este cineva pe.forum cu problema asemanatoare. multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ddurerea sanului stang dupa tratament de fertilitate ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Petre Muresan MDr. Petre Muresan este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Nu stiu care este situatia acum si ce ati facut intre timp. Vreau sa spun cateva lucruri care pot veni in ajutor celor care se confrunta cu probleme asemanatoare. Din experienta mea si din ceea ce spune literatura de specialitate, tratamentele hormonale pot avea ca efecte secundare aparitia unor modificari la nivelul sanilor, chiar noduli pe sani, precum si varice la nivelul membrelor inferioare si altele. Solutia in acest caz este oprirea tratamentelor hormonale si investigarea sanilor. In functie de rezultat, se ia o decizie.

dr Petre Muresan
medic primar Medicina generala-Medicina de familie
atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala
studii aprofundate de Osteopatie si Medicina estetica homeopata ,
Reflexoterapie , Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Petre Muresan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Petre Muresan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.