Clickmed
programare rapida la medic

Nicolle ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator31533137126 cu 5 ani in urma

Buna ziua,
Am o problema super urgenta. Sunt gravida in sapt 5 de sarcina. Practic azi am facut al doilea beta hcg , care -mi confirma acest lucru. Problema e urmatoarea : cand am fost sa ridic rezultatul am parcat 5 min , intr-un loc nepermis cu avariile pornite. Si ... ce sa vezi , cand am iesit din clinica politia langa masina. Filmari , fotografii, tot tacamul. Problema e ca m-am panicat cumplit,am inceput sa tremur si acum parca sanii sunt putin mai moi. Oare se intampla ceva grav? Pierd sarcina? Maine merg sa fac iar beta, dar pana atunci ..... Va rog cine poate sa ma ajute, v-asi fi recunoscatoare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nicolle ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11566064305 (acum 4 ani)

Buna,
Cam târziu îți raspun, însă acum caut și eu răspuns la câteva întrebări...
In urma cu 4 luni, am pierdut o sarcina la 10 săptămâni, tot așa, in urma unei supărări. Am primit o veste și am plâns toată noaptea și a doua zi am avut dureri de burta ca cele menstruale și apoi am găsit o pata maronie pe chilot.
Am plecat la spital, unde mi s au confirmat cele mai negre bănuieli- pierdusem sarcina.
Am fost programată la chiuretaj a doua zi . E adevărat ca in ziua când am avut secreția maronie, nu mai aveam sânii tari și nu mai urinam f des.
De la spital mi au spus ca sarcina se oprise deja din evoluție la 7 săptămâni și ca nu sunt încă dovezi clare ca o sarcina se poate pierde din cauza vreunui sic sau supărare.
Sper ca ești bine și poate nu e prea mult sa cu cer sa mi spui dacă ai pierdut sarcina sau dacă ești o fericita mămica.
Cuia

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11566064305
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11566064305
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.