Clickmed
programare rapida la medic

Carei cauza, ajutor?

Boli respiratorii
Intrebare postata de Utilizator11532352445 cu 5 ani in urma

Salut, am ceva ani de când mă respir cam greu. La inceput nu prea dadeam atentie la acest lucru. În ultima perioada am chemat urgenta de 3 ori, la care îmi spuneau ca trebuie sa ma consult cu medicul de familie si îmi puneau o injectie de liniştire și PLECAU. Simt mereu ca nu am destul aer, mereu trebuie sa trag cu forta pentru a ma simti cat de cat mai bine, simt ca din piept e vreo problema parca nu mi da voie să trag aerul așa cum ar trebui, mereu am nevoia să casc şi casc foarte mult, în așa mod cat de cat mi se mai calmeaza respiratia. Suna cam straniu dar am mai descoperit un lucru, am fost la bazin si cand intram in apa mă respiram greu, parca ceva îmi apasase respiratia. Ultima oara ma aflasem afară cu prietenii, eram în masina si la un moment dat a inceput sa mi amorteasca mainile, abdomenul si spatele, intrasem intr-o panica foarte neplacuta, ma gandeam la tot felul de p***ai. Am oprit masina si am chemat urgenta, urgenta mia facut o radiografie si m-au luat spital. Inainte de a ajunge la spital, dadusem analize de urina, sange si radiografie, nu am mai ajuns sa primesc rezultatele ca deja ajunsem la spital, Mama luand analizele, medicul de familie a spus ca am probleme cu inima si urina. La spital primisem injectii (magneziu) si niste pastile, sincer nu mai tin minte ce pastile. Medicului, care avea grija de mine în timp ce eram internat în spital, îi aratasem analizele primite de la medicul de familie, raspunsul Medicului a fost așa '' Vom trece din nou analizele ''. Trecusem radiografie, cardiologului iam spus ca am primit rezultate nu prea bune de la medicul de familie, la care el mi-a zis ca am 60 de bătăi pe minut si cica lumea traieste cu asa ceva, sensul nu l-am mai inteles. Prin urina îmi gasise o infectie la rinichi. Cand m-au externat, medicul în grija caruia eram mi-a spus urmatoarele '' nu ti face griji esti un baiat sanatos, dar asta s-a format de la un regim nesanatos de viata (mancand nu la timp, nu ma culcam cand trebuia) si de la stresuri, sistemul nervos. Eu mă uitam asa uimit la medic, cum doamne sunt sanatos, daca simt ca mi-e greu, nu ma pot respira asa cum ar trebui un om normal sa respire. La externare mi-a prescris pastile Grandaxin ( sa le beau o luna) şi niste pastile la care farmacista m-a luat la întrebări, cica de ce medicul mi-a prescris astfel de pastile pentru ca ele sunt pentru epilepsie, eu la randul meu m-am cam speriat, ce dracu am epilepsie, am sunat medicul de la spital si mi-a zis ca totul e ok, mi l-a prescris intr-o doza normala pentru a îmi scoate inaduseala (pastilele se numesc Finlepsin 200mg, tre sa le beau tot o luna). Pentru rinichi mi-a prescris (5-HOK 50mg si Furagin 50mg, pe care tre sa le beau 10 zile). Va rog cine se regaseste prin aceste cuvinte, dati-mi un sfat, e foarte chinuitor si neplacut sa nu poti respira normal.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: " Carei cauza, ajutor?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 5 ani)

Buna ziua,
Pentru un diagnostic complet va recomandam sa mergeti la un control medical.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Bolile-aparatului-respirator/dificultatile-de-respiratie_9085

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.