Clickmed
programare rapida la medic

Recuperare AVC ischemic ?

Atac ischemic Accident vascular cerebral
Intrebare postata de Utilizator21532121476 cu 5 ani in urma

Buna seara, bunica mea a facut pe 2 iulie atac vacular cerebral ischemic, a fost luata de catre salvare si intrernata pana pe 21 iulie la spital. Astazi a fost externata insa in urma atacului a ramas cu hemipareza pe partea dreapta si nu poate sa vorbeasca. La externare nu am primit decat o scrisoare medicala si inca un raport in care scria mai multe despre starea ei inca nu am primit absolut nimic legat de recuperare, legat de regim iar doctora nu a vrut sa ne dea nici un detaliu. Am luat-o acasa insa ea ac***a si probleme cu picioarele pentru ca o dor foarte tare se plange si se vaita iar eu nu stiu cum sa o asez in pat pentru ca la spital statea pe sedative si nu simtea durerea. Acum eu nu stiu ce sa fac unde sa merg , sunt din Prahova.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Recuperare AVC ischemic ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 5 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Accidentul-vascular-cerebral/reabilitarea-post-accident-vascular-cerebral_335

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.