Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsie la 16 ani dar nu am acte doveditoare?

Epilepsie
Intrebare postata de roxana407 cu 5 ani in urma

Buna ziua,am 40 ani si am fost la comisie acum 4 ani si mi-au zis ca sunt apta de munca si nu pot dovedi ca am epilepsie de la 16 ani,deoarece parintii mei au crezut ca sunt caderi de calciu su nu au dat importanta.Intre timp am trecut printr-o operatie de abces tubo ovarian cu actynomices care a necesitat 2 operatii cu o colostoma de 8 luni. In acest timp nu am lucrat si nici posibilitate sa continui tratamentul pt epilepsie nu am avut. Oricum si sub medicamentatia de lamotrix si depakin tot faceam crize forma usoara. Am incercat sa ma angajez la un call center si la medicina muncii mi-au zis ca nu sunt apta de munca. Am dus fisa la angajator, cred ca nu s-au uitat pe ea si m-au angajat.Problema este ca intr-adevar nu mai pot lucra si as vrea sa stiu ce ma sfatuiti sa fac.
Va multumesc
Cu respect
Roxana Butnariu
[email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsie la 16 ani dar nu am acte doveditoare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.