Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara.am inceput sa am o durere in dreapts jos,mai jos de apendice care porneste de la testiculul dreptCe poate fi?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11529704883 cu 5 ani in urma

De obicei cand pateam eram stationar sau faceam miscare,niciodata nu a durut mai mult de 5 min si durerea avea o intensitate mica,acum m a durut destul de tare si s a intensificat cand m am ridicat in picioare si cand ridicam genunchiul sus.La atingere usoara nu ma doare,dar daca apas tare,am o durere scurta si ascutita,la a doua apasare nu ma mai doare.Imi este greu sa explic cum e durerea mai exact,porneste de la testicul,desi nu ma doare ca sincum m as lovi,e un fel de durere surda,dar e deranjanta.Nu ma doare piciorul,pofta de mancare am,nici abdomenul nu ma doare.Daca stau in pat,durere dispare pana cand incep sa ma misc ,de asemena uneori simt o durere sp***a si cand imi ating testiculul drept(doar cand incepe durerea)celalalt pare ok,pot sa il ating si nu ma doare deloc.Nu am mai patit asta pana acum,momentan sunt mai ok,desi inca simt o durere scurta lananumite miscari si cand inspir o cantitate mainmare de aer.Durerea a persistat cam 40 min si nu cred ca e prea bine.Maine o sa incerc sa vorbesc cu parintii si poate ma duc la doctor,dar sincer imi e cam frica,desi am 17 ani.Daca mai trebuie detalii,sa imi spuneti.Multumesc. Nu stiu daca e ok categoria.(Update,inainte sa postez am hotarat sa fac niste exercitii fizice pentru abdomen,in timp ce le faceam ,am avut o durere scurta si acutita in drepta jos si se pare ca m a lasat durere,sper ca nu mai vine prea repede)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara.am inceput sa am o durere in dreapts jos,mai jos de apendice care porneste de la testiculul dreptCe poate fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.