Clickmed
programare rapida la medic

De ce atunci cand ajung acasa de la spital iau tratament o saptamana de la externare dupa care renunt?

Tulburari psihice
Intrebare postata de Utilizator11529104644 cu 5 ani in urma

Buna zioa ma numesc buzarna valentin sunt din oltenita judetul calarasi am 30 ani .povestea mea ancepe pe cand aveam un an mea decedat tatal antrun acident de masina mama ma crescut pe mine si pe fratele meu singura de la varsta de 28 ani la varsta de 7 ani am avut niste sintome ameteala nu mancam etc..ma simteam din ce an ce mai rau am plecat a doa zi la bucuresti unde mau internat imediat meau spus ca am pleumonie mau tinut pe tratament antibiotic timp de un an de zile pana an seara an care am intrat an coma uremica am avut marele noroc ca ma salvat un medic cu suflet bun si ma bagat imediat pe hemodializa am anceput hemodializa la varsta de 8 ani am anceput sa am complicatii sa am tensiune mare foarte mare faceam convulsii am urmat tratament si mau stabilizat am facut timp de 5 ani hemodializa dupa care mau chemat la transplant find primul copil din romania cu transplant de la persoana an moarte clinica pe data de 22 septembrie an 1999 am facut transplantul loam foarte multe medicamente dar pana la umomendat cand a trebuit sa schimb tratamentul ca imunosupresorul care al loam si mea mers bine cu el nu se mai dadea ca era foarte scump si dupa 7 ani am facut rejet mea mers cu rinichiul pana an 2007 si din 2007 am anceput din nou dializa care o fac de trei ori pe saptamana martea joia si sambata de la ora 11 pana la 16 . 4ore si 10 minute dureaza o sedinta de hemodializa mi sa spus ca trebuie sa ami fac alta fistula am facut fistula chiar mai multe fistule dar sau trombozat toate am trecut pe cateter ansa am facut infectie si a trebuit sa le tot schimb an prezent am cateter am fost internat la obregia din 2010 au anceput depresiile am peste 30 de internari cele mai multe la obregia am loat tot felul de tratamente mi sa recomandat la schitu greci si tratament electroconvulsiv an ptezent nu mai iau medicatie ma confrunt cu o stare dupa ce plec din spital de fie care data cand ajung acasa renunt la tratament pentru ca nu ma verifica nimeni daca eu iau sau nu medicatia pur si simplu renunt va rog am nevoie de internare andelungata tratament mai andelungat cred eu cu supravegere si un program de supravegere cum sunt cei de la estuar mar ajuta eu fac dializa pe strada jiului 140 an prezent nu ma simt prea bine psihic si am gandurii negre si nu ami place nimic si nu ma bucura nimic si nici nu am de gand sa ma tratez asta simt nu stiu de ce am un comportament suicidar nu pot dormi decat2 ore pe zi am nevoie de ajutor

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce atunci cand ajung acasa de la spital iau tratament o saptamana de la externare dupa care renunt?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.