Clickmed
programare rapida la medic

Dureri permanente de sâni

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210424780 cu 5 ani in urma

Buna ziua. Am 44 de ani si de 7-8 ani am dureri permanente de sâni..Am făcut mamografii si, in afara de niste mici noduli(mi sa spus de ei acum 5 ani)deoarece anul trecut nu s;au mai menționat existența lor)nu mi-au găsit nimic. Am primit tratament cu mastroprafen gel care nu calmează durerile deloc. Acum doi ani am fost operata la ovarul drept deoarece aveam un chist de 5 cm .Am știut de existenta lui de la nașterea copilului meu(1998) dar am ținut sub control creșterea lui cu anticoncepționale. Ceea ce este interesant este faptul ca anul trecut in luna iunie am fost operata de ocluzie intestinală iar după, timp de 6 luni nu am mai avut durei.Au reapărut si in unele momente sunt crunte.(durerile sunt la atingere si mai ales in zona mameloanelor)(țin sa precizez ca sarcina am dus-o la bun sfârșit cu injecții făcute odată pe luna deoarece la 2 luni jumătate pierdeam sarcinile) Va rog sa ma îndrumați.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri permanente de sâni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 5 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/cauzele-durerii-de-sani_11360

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.