Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac?ajuyor? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de Utilizator11526265389 cu 5 ani in urma

Sunt casatorit cu sotia mea (singura femeie din viata mea) de 11ani (de 21impreuna). A fost diagnosticata cu tulburare afectiva bipolara acum 5ani. Prima data a fost maniacal 2 luni apoi depresiv cateva luni. A doua oara maniacal 4 luni (timp in care nu ma suporta si eram raul din viat ei) depresiv 4 luni. Acum 2018 din februarie iar maniacal, in martie a fost internata 3saptamani deoarece a devenit violenta. Spune ca nu ma mainiubeste ca sunt manip**ator ca sunt raul din viata ei ca manipulez familia ei. Nu maibstiu ce sa fac...sunt foarte instabil si eu..acum ma impac cu situatia dupa aceea imi vine sa plang gandindu-ma la cum am ajuns aici. Am inceput sa iau xanax si bromazepam caci nu mai pot duce singur stresul si depresia in care cred ca sunt. Avem 2 copii si asta ma tine in casa caci altfel as pleca. Din martie pana acjm a avut doar 3 zile in care mi-a spus ca ma iubeste si am facut de 2 ori dragoste..apoi a luat-o de la inceput si a spus ca ma uraste si ca sunt manip**ator si nu a vazut paa acum asta. Nu mai stiu ce sa cred. E maniacala inca?e normala di ceea ce spune e adevaful curat al ei si asa va ramane? Suntem in mai acum....mai dureaza episodul? a iesit din episod si asa simte ea acum si pentru totdeauna????? nu mai stiu ce sa fac ..cum sa ma comport...sufar...am cosmaruri..am atacuri de panica...sunt depresiv.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac?ajuyor?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11526265389 (acum 5 ani)

Imi cer scuze pentru greselile de scriere. Telefonul meu nu tasteaza corect literele apasate.Am uitat sa corectez..nu ma aflu intr-o stare placuta-tremur. Ms

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11526265389
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11526265389
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna seara. NImeni nu va poate spune cat timp dureaza aceste stari. Nu suferiti inutil, nu este ea cea care vorbeste, ci boala. Evident, viata dumneavoastra este dificila, iar pentru copii este si mai greu. Cautati un medic psihiatru foarte bun, care sa o preia si sa ii hotarasca tratamentul. Daca doriti sa mai vorbim, ma puteti contacta si telefonic, la numarul afisat, cat si la adresa de mail stef.budacu@ adresa_web_filtrata
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.