Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat va rog?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de MembruMobileApproibudragosmail cu 5 ani in urma

Buna ziua.Ma numesc Dragos si am 32 de ani. Problemele mele dateaza de aproximativ 3 luni de zile si au avut un inceput brusc ce s-au manifestat printr-o stare de ameteala puternica (de plutire) numai in partea stanga a capului.In timp de ametelile s-au mai diminuat,dar inca erau prezente, a aparut o presiune ce cobora dinspre partea superioara a nasului spre urechea stanga. Orl-istul a infirmat sinuzita dar deranjat de ameteli si de acea presiune am facut un CT in urma caruia s-a dovedit ca sufar de sinuzita frontala stanga si sinuzita maxilara dreapta.Dupa un tratament pentru sinuzita, presiunea a disparut dar ametela nu.Toate acestea au fost precedate in zilele ce au urmat de o inflamare a muschiului trapez pe partea stanga, mai precis a ligamentelor ,cred, ce ajung in punctul arnold dandu-mi o senzatie de presiune constanta in punctul arnold, ca o bila ce se rotea permanent.Dupa 10sedinte de fizioterapie , arcoxia si midocalm, acea bila de presiune din pct arnold a disparut dar am ramas cu ligamentul muschiului trapez din partea stanga a coloanei cervicale incordat.In zilele urmatoare, toti muschii gatului din partea stanga a coloanei cervicale au inceput sa fie incordati rezultand in dureri ce urcau in spatele urechii pana in tampla.In urma tratamentului cu midocalm , am reusit calmarea musculaturii gatului pe partea stanga, ametelile au continuat si ca din senin din zona occipitala stanga au inceput niste dureri ca niste (fulgere ) ce imi strabateau tot scalpul si se terminau deasupra sprancenei , tamplei, respectiv pomete, muschii fetei pe partea stanga incepand sa tremure si sa imi provoace durere.In urma unui consult, am fost diagnosticat cu herpes zoster fiindu-mi administrat velaciclovir 1g de 2 ori pe zi ,7 zile. Dupa cele 7 zile durerea faciala, a musculaturii, a disparut dar ametelile au ramas.In momentul de fata am in permanenta o mica durere in muschiul trapez undeva in zona omoplatului, o senzatie de presiune acceptabila ca intensitate in zona punctului arnold, tampla stanga si pomete, si ameteli puternice. In urma RMNului cervical s-au gasit urmatoarele: rectificare cervicala si usor spre moderat schimbari in modificarea degenerativa a discurilor c6-c7 c4-c5 C5 -c6 c7 - T 1. Tin sa precizez ca toate cele descrise mai sus s-au succedat una pe cealalta in ultimele 3 luni .Am realizat ca daca port un guler cervical nu foarte rigid ce imi ofera posibilitatea de a misca capul ma simt mai bine , fara a avea ameteli,dar si . Tin sa precizez si faptul ca nu am avut dureri ale coloanei.cervicale deloc in aceasta perioada , si mai mentinez faptul ca in momentul in care incerc sa fac exercitiile fizice invatate la kinetoterapie , durerea pe partea stanga a musculaturii gatului se intensifica si revin si ametelile si moleseala.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat va rog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 5 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Ametelile-si-vertijul/7-afectiuni-pe-care-le-semnaleaza-ameteala_15906

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.