Clickmed
programare rapida la medic

MMoartea unui parinte, cum ii faci fata?

Depresie majora
Intrebare postata de MembruMobileApp1495609120 cu 6 ani in urma

Buna seara, am aterizat din greseala pe acest site căutând metode care sa ma faca sa trec peste moartea tatălui meu...Acum 3 luni tatăl meu s-a stins din viață, avea doar 50 de ani, era un mare consumator de alcool la viata lui, acum 6 ani a făcut o septicemie din cauza pancreasului (pancreatita acută ultimul stafiu) medici de aici din franța l-au salvat pe vremea aceea (era medic roman după operație am aflat) i-au înlăturat o parte din pancreas si splina. A supraviețuit (spre mirarea medicilor) si dupa luni bune de reeducare a început să meargă dinou si sa fie un om normal. Nu a mai pus alcool in gura deloc ( deși înainte era un alcoolisti convins) era chiar contra celor ce beau din familie repetand aceeași frază "nu ati luat exemplu de la mine". Era un om total schimbat in bine, mi-am regăsit tatăl... Însă în noaptea din 1 spre 2 ianuarie 2018 l-am pierdut pentru totdeauna. Am facut Revelionul împreună la mine acasa, mama a rămas peste noapte, tata a mers acasa trebuia sa devina a doua zi, după ce ne-am trezit l-am sunat insistent fara nici un răspuns, ne-am îngrijorat deci am decis să mergem la părinți mei acasa. Tata era mai tot timpul bolnav (racit) dar nu la îngrijorat prea tare. Ajungând acasa l-am gasit in pat gemand se durere, am chemat pompieri si am mers la spital avea 41 febra si iau gasit "o grava infecție", in spitalul respectiv nu aveau loc la reanimare deci l-au transportat la alt spital pe la 12 noaptea, noi am mers acasa, am sunat la spitalul respectiv serviciu reanimare, atunci il primise deci nu aveau prea multe informații, au zis ca ma suna dupa ce ii fac investigatii. Era oră 1 si 25 dimineata cand a sunat telefonul, nu o sa uit niciodată, medicul de gardă ma anunțat că tatăl meu a făcut stop cardiac si din pacate nu l-au putut salva... mi-a căzut cerul in cap dar a trebuit să rămân tare pentru mama, foarte fragilă. ... Nu avea nici lacrimi... Cu timpul am realizat ce se intampla si este dureros. Ă murit din cauza unui pneumococ, ne-ac***a splina era obligat să fie vaccinat in fiecare an contra acestui virus, lucru pe care medici nu ii l-au spus, i-au întrerupt tratamentul după 2 ani.... Acum revin cu o intrebare, cum fac sa trec peste această durere car îmi străpunge inima in fiecare zi ? Cum fac sa pot sa imi continui viata ? M-am îngrășat enorm in 3 luni deși nu am pofta de mâncare, ma simt responsabilă pentru moartea lui ... As vrea sa ma ajutati daca puteti ... ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "MMoartea unui parinte, cum ii faci fata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.