Clickmed
programare rapida la medic

Pneumotorax spontan;recidiva?

Chirurgie toracica
Intrebare postata de MembruMobileApp1522158998 cu 6 ani in urma

Buna ziua.Ma numesc Cosmin, am 18 ani si in anul noiembrie 2016 am suferit o interventie chirugicala(daca ii pot spune asa) ce a avut in vedere un tub de dren pentru pneumotorax spontan la plamanul drept.Totul a decurs bine.Am stat 5 zile cu tubul de dren atasat, radiografiile au iesit ok si am iesit din spital vindecat.Acum se poate spune ca sunt ok..doar ca inca de atunci am un semn de intrebare.De atunci pana acum am continuat sa am mici dureri la nivelul plamanului, dureri suportabile dar enervante ce mereu m-au ingrijorat..dureri ce se simt ca niste intepaturi.Mentionez ca inainte de pneumotorax fumam si dupa spitalizare m-am lasat aproximativ un an, pana m-am reapucat acum cateva luni.Durerile nu au aparut dupa ce m-am reapucat de fumat, ci au existat dintotdeauna dupa "operatie"..doar ca de ceva timp sunt mai dese si putin mai intense , mai ales la frig.Mentionez ca abia m-am recuperat dupa o raceala urata.Nu sunt puternice, pot respira dar cum am specificat anterior, ma ingrijoreaza pentru ca experientele din spital pe perioada recuperarii au fost groanice.De asemenea, intepaturile apar si la efort si uneori cand fumez..dar dispar repede.
Imi puteti spune va rog daca acele mici dureri sunt normale ? Exista vreo sansa ca pneumotoraxul sa fii revenit sub alta forma ? Trebuie sa fac ceva anume ? Multumesc mult, astept un raspuns si va urez o zi buna !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pneumotorax spontan;recidiva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.