Clickmed
programare rapida la medic

Prima data, dar jenant

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de andrei13113417 cu 15 ani in urma

Buna tuturor, am si eu o problema mare. Am 19 ani si sunt inca virgin. De curand am o prietena, ea fiind mult mai experimentata. Problema insa este ca am fimoza. Am citit mai multe metode de tratare, am inceput cu decalotarea fortata, acum nici nu ma mai doare. Insa preputul se retracteaza doar pana la baza glandului, deschiderea preputului fiind mai groasa, acolo se formeaza un fel de inel, care nu se mai destinde. Mentionez ca de la baza glandului penisul devine din ce in ce mai gros, la mijloc ajungand la un diametru de aprox. 4 cm. Spuneti-mi va rog daca acest lucru este normal, daca am probleme cu "ata", sau ce este de facut ? Nu vreau sa ma fac de rusine. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Prima data, dar jenant"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

(acum 15 ani)

buna. multi barbati trec prin ceea ce treci tu. ideea este ca in mmentul in care incepi sa ai probleme la decalotare, singura solutie este operatia. este foarte usoara, nu ai de ce sa iti faci griji, dureaza maximum 30 de minute si este foarte simpla. se indeparteaza acel tesut afectat (preputul) si practic vei fi circumcis. vor fi acolo niste cusaturi finute cu ata resorbanta, te ingrijesti circa 7-10 zile si esti ca nou. si pentru imbarbatare, fara a exagera, este mai bine fara. vei putea rezista mai mult in timpul unui act sexual. daca esti din Bucuresti ti-as recomanda clinica de urologie de la Panduri. sunt profi. insa cum operatia este una usoara, mergi pe recomandari si du-te sa o faci. nu poti sta asa, asta e clar. vei avea rupturi daca fortezi si nu este bine, pot aparea numai probleme. mergi si te opereaza. vei sta internat cateva ore maximum.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei13113417 (acum 15 ani)

Multumesc pentru sfaturi, dar se pare ca nu am reusit sa ma exprim bine. Deci : acum nu mai am probleme cu decalotarea, nici in timpul masturbarii nu am dureri, singura problema fiind faptul ca preputul se retrage doar pana la baza glandului, si acolo se formeaza un fel de "exces de piele" ca sa zic asa. E ca si cum s-ar infasura acolo, se formeaza un "inel". Intrebarea ar fi daca acest lucru poate afecta sexul ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei13113417
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei13113417
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florian Alex (acum 15 ani)

Nu, nu afecteaza in nici un fel activitatea sexuala, si ce spui tu, este normal, mai ales ca decalotarea completa s-a facut recent. Pe masura ce vei avea activitate sexuala lucrurile se vor mai modifica nitel... ai putina rabdare si nu-ti face griji inutile. Totul este normal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.