Clickmed
programare rapida la medic

Salut. Am 13 ani și mă confrunt cu câteva probleme. Unele ar putea fi din cauza pubertății dar nu sunt sigur.

1. Am observat prezenta unor puncte albe pe penis și pe testicule. Sunt destul de dese și nu îmi provoacă nici un fel de disconfort. Din unele au început să iasă fire de par deci mă gândesc că s-ar putea sa fie un fel de radacini pentru viitorul par dar nu sunt sigur.

2. De câteva zile mă confrunt cu o mâncărime in zona pubiana. Acum 2 zile a început să mă mănânce acolo(că se mai întâmplă să mă mănânce cateceva) și fiind în public nu am putut să mă scarpin și am stat asa vreo 6 ore. Iar apoi după ce m-am scărpinat tot aveam mâncărimi. Eu cred că s-ar putea sa fie doar in capul meu(am întâlnit recent o persoana care se plângea de dureri de spate și a aflat că era doar imaginară). Ce mă face să cred asta este faptul că mă mănâncă doar seara. Iar dacă sunt concentrat pe altceva. Sau daca nu mă gândesc la mâncărime sau penis sau lucruri care au legătură cu mancarimea nu simt nimic. Daca am dreptate asi vrea sa știu cum scap de acest lucru.

3. Pe capul penisului(in interior) dar și pe pielea interioara din vârful penisului am niste puncte roșii la baza dar albe la capăt. Pe piele sunt multe și grupate iar pe penis sunt un singur grup destul de mic. Asta mă îngrijorează cel mai mult. Cred că este de la faptul ca, atunci când eram mic nu mă spălăm și in interior. De asemenea din ce am mai auzit pe piele poate fi doar o reacție a porilor la praf și murdărie dar nu sunt sigur. Cred că poate fi și o hiper secreția de la o gland dar nu cred.

Va rog ajutati-ma că sunt foarte îngrijorat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete penis?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.