Clickmed
programare rapida la medic

Va rog sa ma ajutati?

Edem
Intrebare postata de MembruMobileApp1518335009 cu 6 ani in urma

Am 28 de ani. De 9 ani am dureti crunte de cap ce se situează pe o parte a capului. Ma tin si 3 zile. Uneori vomit. Daca misc capul simt ca innebunesc. Ochiul pe partea durerii se inroseste.Acum 4 ani am facut rmn insa am.inteles de la.alti doctori ca rmn ul respectiv este f vechi si nici nu au cadre bune in a interpreta rmn ul. Sunt din Suceava. De o vreme ma.plang de ochi.Luni am fost la o doctorita si mi a zis ca nu am nimic.la.ochi insa mi a dat sa fac un eco abdominal (a iesit.totul bine) si o.radiografie cervicala fata spate. Acolo mi au descoperit o formatiune densa la saua turca. Doctorita respectiva ma trimis sa fac un fund de ochi. In urma fundului mi au gasit.edem papilar la oschiul stang. Oftalmologul a sunt un.neurochirug si ia.zis ca sansele sa apara o tumora pe radiografie la saua turca este foarte foarte mica. M au trimis sa fac rmn. Am facut rmn craniocerebral(dar alt doctor mi a scris ca de cele mi multe ori pe rmn ul craniocerebral nu se vede nimic deoarece dimeniunile hipofizei unt foarte mici-si cain trebuie facut.un rmn hipofizar) ...in timpul rmn ului asistentul a zis ca ar vedea ceva la saua turca insa pt a se vedea trebuie sa fac o alta analiza,insa pe interpretare scrie ca saua e in conditii normale. Mi au zis ca probabil nu a fost optimizat corect aparatul la radiografie. Am refacut radiografia si doctorita mi a zis ca e inbine dimensiuni normale insa sunt calcifieri in ea si lichid din ce vede pe radiografie. De asemenea a zis ca se observa o hipertensiune . Am facut analizele prolactina hgh si lh si sunt ok. Nimeni nu imi zice exact ce am. Simt ca innebuneac cand ma gandesc ca iar o sa ma ia durerea groaznica si nu am nici un leac. Ajutati ma va rog. O adresa de mail sa va trimit pozele radiografii si rmn ? Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog sa ma ajutati?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

anca484 (acum 4 ani)

Ce ai mai facut intre timp? S-a stabilit diagnosticul?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anca484
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anca484
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.