Clickmed
programare rapida la medic

Boli de inima sau?

Boli de inima Boli inima
Intrebare postata de traianmanea cu 6 ani in urma

Va rog respectos,am si eu o problema, tatal meu acum 7 ani timp de o saptamana simtea ca ramane fara aer noaptea in somn. S-a hotarat sa mearga la spital consultandu-l si gasindu-l cu 208 batai pe minut la inima atunci medicul la internat de urgenta si medicul a hotarat sa il sedeze si sa ii puna electro-shockul pe piept scazandu-i bataile la 170 pe minut. Ramanand internat timp de o saptamana, doctorul i-a prescris urmatorul tratament: Sintrom,Cordarone si Crestor.
Timp de aproximativ de 5 ani de zile tatal meu s a simtit foarte bine, s-a gandit sa mearga la un control si l a tinut internat 4 zile schimbandui tratamentul : in locul Sintromuli dandu-i Pradaxa de 150mg, schimbandui cordaronele cu Propafenola 150mg, Enap de 5mg si lasandui Crestorul de 20 mg, aproximativ 8 luni s-a simtit bine si de 2 luni in coa ac***a aceleasi simptome ca la inceput simtindu-se ca ramane fara aer in timpul somnului.
Dati-ne si noua un sfat, tatal meu ii e frica de ceea ce e mai rau.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boli de inima sau?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Insuficienta-respiratorie/apneea-de-somn-sindromul-de-apnee-in-somn-sas_516

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.