Clickmed
programare rapida la medic

Posibila sarcina?

Sarcina
Intrebare postata de smookyzke cu 6 ani in urma

Am facut sex cu prietena mea acum 2 zile – ea fiind in perioada de ovulatie. Nu am ejacutlat in ea insa in momentul inceperii actului am introdus penisul in ea, asta la inceput, restul desfasurandu-se cu prezervativ. Si inainte si dupa m-am spalat si am urinat pentru a curate canalul. Exista sansa de sarcina?

Pentru acest topic:
1. Partida a avut loc in jurul orei 7 . am introdus fara prezervativ cateva minute, dupa am continuat cu prezervativul si s-a terminat in prezervativ. Dupa care m-am dus la baie, m-am spalat urinat totul ok
2. A doua partida a avut loc 7.30. La fel. Am introdus fara prezervativ, dupa s-a terminat in prezervativ. M-am dus la baie m-am clatit cu apa si am urinat.
3. In jurul orei 8.30-9 mi-a facut un sex oral, iar in jurul orei de 10 am facut iara. La fel am introdus fara, dupa care am continuat cu prezervativul.

Dilema mea este daca intre actul 2 si 3 exista sansa sa fii ramas spermatozoizi, chiar daca mi-a facut sex oral si daca ar fi fost sa fie pe penis, in contact cu aerul sa fii murit.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibila sarcina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/primele-semne-care-anunta-sarcina_16006

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.