Clickmed
programare rapida la medic

Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? raspuns medic

Depresie Depresie majora Depresie postnatala Tulburari psihice
Intrebare postata de MembruMobileApp1512984504 cu 6 ani in urma

Buna ziua, totul a inceput acum 3 ani cand m am mutat din Romania in Germania, am venit aici pentru prietenul meu, la inceput a fost totul ok,dupa usor usor am vazut ca nu am prietenii ma simteam mereu rusinata in public pentru ca nu stiam sa vb Limba la Magazin nu ma duceam niciodata singura din cauza ca imi era rusine....am inceput usor usor sa ma ingras am ajuns la 100 dee kg intr un timp extrem de rapid, dupa mama prietenului meu a inceput sa ma critice ca sunt prea grasa pt baiatul ei ca el nu sunt aspectoasa langa el pe strada ca nu sunt buna de nimic ca nu fac nimic dar eu faceam curat si treburi in casa de dimineata pana seara iar dupa ea in urma mea facea dezastru la loc au inceput scandalurile din partea pariintilor lor ca sa ma duc la munca ca eu nu sunt femeie sa fiu intretinuta dar prietenul meu niciodata nu m ia zis asa ceva el mereu a avut rabdare cu mine si ma inteles da parintii lui incepusera sa ne preseze din ce in ce mai mult eram jicnita de ei neeapreciata batjocorita radeau de mine orice facem ziceu ca nu e buna ca e urat sau ca nu era nevoie sa fac....dupa care am inceput sa imi caut de munca am mucit 2 saptamani dupa care am fost data afara din cauza ca nu stiam Limba iar ma inchisesem in mine stateam numai in camera nici la toaleta nu ma duceam cat erau parintii lui casa ca sa nu dau ochii cu ei sa imi zica iar ceva ce m ar fii afectat....dupa un timp incepusem sa vb cateva propozitii si mi am gasit un alt servici unde lucram ca mini job castigam 450 de euro. spalam vase intr un restaurant am lucrat asa 9 luni dupa care am fost nevoita sa imi bag demisia din cauza ca seful meu imi facea avansuri....eram cu totul la pamant eram asa dezamagita de mine deoarecee in Romania eram buna la scoala am terminat un liceeu bun din Bucuresti de arte si mereu ma gandeam ca nu pot sa ma folosesc de talentul meu stau si spal vase....ma lasasem si de desen din cauza mamei pr meu care mereu radea si zicea ca sunt urate si il certa si pe pr meu cand ma Lauda zicea ca ce e asa wow ca e doar un desen cam stramb facut dupa .....dupa iar mi am gasit un alt servici la hotel camerista faceam curat in camere plangand de munca care o faceam nu imi placea eram trista ca ajunsesem sa fac asa ceva eram cea mai tanara si frumoasa dintre colegele mele toate aveau de la 40 in sus....si mereu ma intrebau ca de ce o fata asa tanara ca tine sta aici ..atunci am avut marea mea gandere nervoasa am luat un pump de pastile si am ajuns la Spital..dupa care la psihiatrie din pacate unde am stat o saptamana timp in care am luat un tratament am vb zilnic cu cineva norocul meu ca doctora din intamplare era chiar romanca, pr meu venea zilnic la mine...parintii lui au avut interzis sa vina din cauza ca doctora mea a ajuns la concluzia ca ei sunt factorul care imi dauneaza din cauza tipetele lor jigniriilor si din cauza faptului ca ei ma cred nefolositoare...mereu am auzit de la ei ca traiesc degeaba dupa ce am iesit in Spital am primit antidepresive timp de 6 luni

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Iti recomand psihoterapie cognitiv-comportamentala. Am vazut ca ai trimis si un al doilea mesaj, l-am citit si pe acela. Ai nevoie de psihoterapie. Daca doresti ma poti contacta si la adresa de mail stef.budacu@ adresa_web_filtrata
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
MembruMobileAppAndreeadura364 (acum 6 ani)

Buna citit cu mare atentie povestea ta vreau sa luam legatura sa vb mai multe cun te gasesc pe fb

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileAppAndreeadura364
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileAppAndreeadura364
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.