Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina sau altceva ?

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileAppfalcavioleta cu 6 ani in urma

Buna! M am abonat aici pentru ca sunt super stresată. O sa va detaliez povestea mea și aștept răspunsuri cât mai multe și cât mai aproape de adevăr, așa cum considerați voi.
Pe data de 2 Octombrie 2017 am avut prima zi a ciclului menstrual care a durat pana pe data de 5/6 Octombrie. A fost o menstruație normala, la fel ca toate celelalte pe care le am avut de când ma știu. Pe data de 8-9 Octombrie am avut un contact sexual neprotejat. Vreau sa va anunț ca este al doilea contact din viața mea. Eu am 21 ani. Primul a fost la 20 ani și acela protejat. Nu mi am făcut griji, sa iau pastila de a doua Zi, sincer nici nu m am gândit. Recunosc nu sunt deloc informata in legătura cu viața sexuală,spre rușinea mea, neavând una activa. Pe data de 28 Octombrie am avut mici sângerări, de culoare roz, maronie. Acestea au durat cam 3 zile. Am așteptat sa mi vina ciclul menstrual. In mod normal trebuia sa mo vina pe 2 Noiembrie. N a venit și la o săptămâna am mers la medic. Mi a făcut ecografie transvaginala și a zis ca nu sunt însărcinată. Mi a prescris Duphaston, pe care l am luat 5 zile, spunând mi ca după o sa mi vina menstruația. Intr adevăr am terminat pastilele, și după am avut sângerări, vreo 2 zile, tot maro închis. Deci practic nici de data asta n a fost ciclu menstrual normal(acestea le am avut pe 13-15 Noiembrie). Am mai așteptat, iar pe 30 Noiembrie am mers Iar la ginecolog. Mi a făcut ECO transvaginala și mi a zis ca n am nimic. După s a uitat mai atent și a văzut ceva in uter. Arată ca un punct negru. A mărit, s a uitat atent și a zis ca nu e sarcina. Pentru a fi sigur mi a făcut și un test de sarcina care a ieșit negativ . Vreau sa va mai anunț ca și eu am făcut acasă multe teste de sarcina, toate ieșind negative. Verdictul lui a fost ca nu sunt însărcinată, și ca acel punct ar un cheag de sânge. Eu n am mai auzit de așa ceva...sânge in uter, fix in zona in care se formează sacul gestionam. Voi ați mai auzit? Credeti totuși ca poate fi vorba de o sarcina???? Și abia acum se formează, e prea mică și acum începe sa se vadă?????
Nu mi a prescris tratament. Mi a zis sa fac paanicolau, ca s a e putea sa am infecție.
Voi ce credeți?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina sau altceva ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.