Clickmed
programare rapida la medic

Dece nu pot tine penisul mereu activ?

Corpii cavernosi ai penisului Tulburari vasculare ale penisului
Intrebare postata de MembruMobileApp1494279874 cu 6 ani in urma

Am doar 22 de ani problema este ca poate nu sunt destul de satisfacut in actul sexual in inceperea preludiului nu am nici o problema insa cand trec la actiune i-mi moare foarte repede daca nu ma grabesc sa introduc 99% moare inainte de penetrare alta problema este ca in timp ce execut miscarile incepe sa slabeasca in cazul in care nu simt o presiune pe penis adica vaginul este prea larg la fel incepe sa se inmoaie schimb pozitia cam 2 minute merge bine si dinou aceiasi problema.Pana acum un an nu am avut astfel de probleme tineam destul de satisfacator incat sa apuc sa i-mi dau drumul si sub 30 de minute nu dura,acum abea daca mai reusesc sa apuc momentul sa termim.Daca stiti in mare cam care este problema si ceva remediu va rog sa i-mi raspundeti.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dece nu pot tine penisul mereu activ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-masculine/tulburari-de-erectie_686

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.