Clickmed
programare rapida la medic

Buna Ma numesc Monica ? ? raspuns medic

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de MonicaPeltz cu 6 ani in urma

Sunt casatorita de 10 ani . la inceput a fost totul frumos intre noi . Din anul 2009 si pana acum nu mai avem sex. Sotul meu imi reproseaza mie deoarece eu ma cert cu el mereu . dar eu nu ma cert doar ai explic ca nu este bine ceea ce face ex: nu a platit o factura si a venit sa platesc 40,000 de lei.. cand bea vorbeste la telefon unde apuca si imi vine factura foarte mult de plata. Acum de ceva vreme sotul meu a ajutato pe o vecina , ei se cunosc de cand erai copii mici. Sotul lui vecina mea a murit de cancer dar dupa cum am observat vecina nu sia iubit sotul deoarece pe cand traia vecinu el a inselato pe vecina. dar dupa toate astea eu am incercat sa fim vecini buni dar nu sepoate. de cate ori sotul iese la o tigara afara , iesea si vecina. isi trimitea sms pe telefon pe zi cate 6,7 sms. Vecina a fost odata in curte la noi si sotul meu a vrut sa care in spate un fier s-a il puna in spatele casei, si vecina sa oferit cam asa , Vecine lasa ca te ajut eu ca pe tine te doare mana, dar eu eram langa ei .... A doua oara vecina ea zis sotului meu , vezi sa ai grija daca te duci la soara ta la un pahar, intr-o concluzie avea grija de el . dar vecina nu a avut grija de sotul ei cand traiau impreuna ei au trait impreuna deoarece au o fata. Vecina cand a avut grija de pisici , cand noi am fost in concediu ea a avut ,are chieia de la usa noastra. Sotul meu ai trimitea mesaje fara sa stiu eu . Am incercat sa discut cu sotul meu despre aceasta problema dar el mia zis ca sunt geloasa si ca sunt paranoica, el nu lucreaza este in concediu de boala de 3 ani . eu lucrez ca sora medicala si lucrez foarte mult deoarece am atatea de platit. toate abonamestele sunt pe numele meu , plus masina care am luato pe credit. nu stiu ce sa mai fac . el imi spune ca ma iubeste dar cum . cand mia fost rau am chemat salvarea dar sotul meu nici nu a coborat sa vorbeasca cu cei de pe salvare sa intrebe care este problema nimic. el imi spune ca o iubeste pe vecina mea ca pe o sora , dar cum se poate treaba asta. inainte pana ce nu a murit barbatul ei , normal glumeau vorbeau dar nu ca acu . cand sotul meu ma pupat pe gura sa uitat peste geam sa vada daca vecina se uita , asa am inteles eu din ceea ce am vazut . Va rog din suflet datimi un sfat o parere ,eu nu miam inselatsotul niciodata am incercat sa fie bine . eu ami iubesc sotul dar problema e oare el are aceleasi sentimeste , eu nu cred . eu cred ca el sta cu mine deoarece nu are nici un beneficiu referitor la bani. deoarece daca ma despart de el eu voi inchide toate abonamentele si din fericire nu mai are curent internet tv canal etc. noi locuim in casa lui mama lui dar toate abonamestele din casa sunt pe numele meu..... Casa nu poate sa o c***aa deoarece mama lui are contract cu banca si daca eu il parasesc el nu are bani de chirie de medicamente de nimic . va rog datimi un sfat poate eu sunt incuieata oarbita ... cu stima Monica

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna Ma numesc Monica ? ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna ziua,

Doamna Monica o analiza cat mai obiectiva a situatiei dvs, precum si identificarea si implementarea celor mai potrivite solutii se poate realiza in cadrul unor sedinte de consiliere de cuplu.

Toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.