Clickmed
programare rapida la medic

Dece nu mia venit menstruatia de 4 luni?

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de MembruMobileApp1509457314 cu 6 ani in urma

Buna mamici.
Mă numesc maria am 17 ani si in curînd ma voi mărită cu acordul mamei deoarece sunt minora .
In iunie 2017 am avut ultima menstruatie începînd cu 5 (iunie) si termininduse cu data de 12(iunie) cum ma tinea pe mine de obicei .
Porma de la terminarea menstruatiei si pina in data de 31 octombrie 2017 nu mia mai venit menstruatia.
[Tin sa spun ca nu aveam un ciclu regulat , aveam unul cu totul ne regulat si cu dureri îngrozitoare timp de o salt de burta si mijloc.]
Noi ne dorit un bebe cu toate ca sunt mica... Am ce.i oferi prietenul meu are o stare ff buna materială, stăm în casa noastră de un an si ceva dar problema este ca nu stiu daca sunt însărcinată sau nu; deoarece ....=ca semne casi fi însărcinată sunt: ca mănînc mult mai mult ca inainte de 4 luni , ca mi au crescut sini si misa întins pielea cred deoarece am lini de vergeturi aparute abea in luna asta si tot in luna asta( find a 4 de cînd n.am mai avut menstra) am observat ca imi curge din sini cînd string de ei (mai mult spre sfirc ) un lichid incolor dar la inceput lipicios acum spre sirsitul luni a 4 nu mai este asa de lipicios si are si uneori lichid alb ( ar putea fi laptele in cazul ca asi fi însărcinată) ???
Iar ca semne ca nu asi fi nu stiu [( in cazul casi fi nu este normal sa am si eu o burtica micuță macar ?)] -eu nu am am doar atunci cînd mănînc . Si nu ar fi normal ca in cazul in care asi fi ca la 4 luni chiar 5( ca pe data de 1 noiembrie 2017 fac 5 luni de cînd nu mia venit menstruatia) sa se simte ceva miscind?? [Uneori cînd stau cu mina pe burtica parca simt cv care nu pare a fi intestinele mele care poate au un gaz sau cer de mîncare].
Nu am fost la un medic deoarece am sperat la un bebe dar Nu stiu voua visepate normal??
PS.. acum o luna am si vomat de 3 ori intr.o zi in rest nu am avut nimic decit niste stări uneori de rău si greață si alteori nu puteam să simt mirosul de mîncare deoarece imi vinea sa vomit.
[( si inca un lucru de cînd cred eu casi fi însărcinată adica de 4 aproape 5 luni fara o zi nu mai pot fuma sau suporta fumul de tutun pe lîngă mine, Si uneori misepare ca miroase in casa sau in locul unde ma aflu a diferite chestia cum ar fi ( motorina) -( stăteam în pat simia mirosit asa deodata dar nu are de unde casa stiri )
MULTUMESC MULT PENTRU MINUTELE ACORDATE SI MASI BUCURA DACA MATI AJUTA CU UN RASPUNS IN LEGATURA CU CE CREDETI DUMNEAVOASTRA DESPRE CEEA CE VAM POVESTIT.
MULTUMESC MULT !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dece nu mia venit menstruatia de 4 luni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.