Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac in legatura cu sora mea de 14 ani? raspuns medic

Cresterea si dezvoltarea copiilor Depresie Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de MembruMobileApp1508594142 cu 6 ani in urma

Sora mea de 14 ani locuieste acasa cu parintii. De 2 ani noi familia ne chinuim cu ea sa o facem sa inteleaga toate deciziile proaste pe care le face dar am ajuns la capatul drumului. Nu mai functioneaza nimic cu ea am incercat vorba buna, pedepse, bataie, program , tinuta din scurt, dat libertate incercand sa ii intelegem partea, am internat o la spitalul de copii sa vada un doctor poate e ceva la cap, am scos o de la scoala un an tinuta fara prieteni dar nimic nu functioneaza. Face ce are chef, cand are chef, daca are chef, nu ii pasa de consecinte, nu ii pasa de suferinta, nu ii pasa daca lasa un munte de cadavre in urma ei ea face doar ce vrea. Si cel mai important nu ii pasa de viitorul ei pentru ca nu ii pasa de scoala. AJUTOR! Ce sa facem? Nu mai stim incotro sa o luam, la cine sa apelam inainte sa fie prea tarziu pentru ea, inainte sa isi distruga viata complet.Va rog ajutati-ma cu un sfat ca nu mai stim ce sa facem suntem la capatul puterilor.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac in legatura cu sora mea de 14 ani?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna seara! Din ceea ce scrieti dvs aici, sunt doua variante: una benigna, in care sora dvs "isi arata muschii" datorita hormonilor, mediului, prietenilor etc sau. celalalta varianta, mai dificila, ar inscri-o in tulburarile de personalitate - narcisism sau borderline. Daca este corecta aceasta varianta, sa stiti ca ea nu va cauta ajutor decat in momentul in care va suferi din cauza a ceea ce face - suferinta celorlalti nu o va impresiona cu nimic. Daca doriti sa mai discutam, ma puteti contacta la adresa de mail stef.budacu@ adresa_web_filtrata

Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.