Clickmed
programare rapida la medic

Sunt intr-o relație cu un bărbat ce are un copil , cum trebuie sa procedez ?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp1508273351 cu 6 ani in urma

Așadar , sunt intr-o relație de trei luni cu un bărbat mai mare decât mine cu aproximativ 15 ani și care are un copil de 2 ani rezultat dintr-o căsătorie anterioară . La începutul relației el mi-a explicat situația lui , faptul ca are certuri foarte mari cu fosta soție etc plus un copil . Am înțeles situația însă nu am realizat defapt peste câte lucruri trebuie sa trec cu vederea . Sa va spun câteva detali . Prietenul meu nu a divorțat de mult timp. Noi locuim impreuna dar in același cartier cu fosta lui doar la câteva scări distanță . El a ales sa se mute in același cartier fiindcă ia lăsat apartamentul fostei și absolut tot ce avea in el . Cand ne-am cunoscut nu el mi-a zis ca nu voi niciodată obligată sa ma întâlnesc personal cu fosta lui etc sau ca va trebui sa joc rolul de mama pentru copilul lui . Mi-a spus la început ca copilul va veni doar in Weekend sa stea la noi însă acum totul sa schimbat fiindcă vrea sa câștige custodia copilului pentru totdeauna datorită unor altercații ce au existat de recent între el și fosta familie . Iar lucrul asta ma sperie foarte mult . Fiindcă pana acum am avut grija de copilul lui Din prima săptămâna in care ne-am cunoscut . Dar oarecum am făcut-o ca sa nu îl supăr . Dar când ma gândesc ca el vrea sa aibă 24 din 24 copilul lângă el și ca se așteaptă de la mine sa joc rolul de mama și sa ii iubesc copilul , ma sperie . Eu una ma gândesc in primul rând la mn . Am vrut sa fiu cu omul asta fiindcă m-am îndrăgostit de el însă de când suntem împreuna mereu am auzit vorbindu-se de fosta lui , au existat și certuri și câteodată sunt chiar geloasa pe copilul lui fiindcă oarecum eu nu sunt pregătită sa accept un copil al altei femei in viața mea . Suntem de 3 luni împreuna dar ma simt de parca as fi de 10 ani lângă el . Îmi este greu sa mai accept situația , eu as vrea atenția lui doar pentru mine cum este și normal la început de relația nu vreau sa ma privească ca pe o fata care trebuie sa aibă grija de fiul lui , etc etc . Ce ar trebui sa fac ? Va rog ajutați-mă cu un sfat . Sunt foarte stresată mai tot timpul as vrea sa știu dacă e bine sa fac tot ce își dorește el și sa îmi calc orgoliul de femeie sau dacă trebuie sa îmi urmez un alt drum departe de el .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt intr-o relație cu un bărbat ce are un copil , cum trebuie sa procedez ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1508048926 (acum 6 ani)

O să-ți spun o părere destul de subiectivă, ce aș face eu în locul tău.. consider că nu este drept ca tu sa te supui unor situații de genul, mai ales daca nu esti pregatita. Eu ma gandesc la mine, ca n as putea sa ma îngrijesc si sa ma întrețin pe mine, mai ales un copil, si un asa zis soț. Bine pentru tine ar fi sa renunti acum cat e relatia la inceput, fugi si nu te mai uita inapoi. Sunt o gramada de baieti care te pot face fericita, nu iti umbri singura viitorul. Sa nu te simti responsabila, pentru ca niciunul dintre ei, nu reprezinta responsabilitatea ta. Nu am nimic impotriva copiilor, ori a oamenilor cu copii care si cauta jumătatea, dar consider ca e o vreme a tuturor lucrurilor pentru tine, iar daca te consideri nepregătită atunci asteapta, acorda-ti timp, dezvolta-te, o sa-ti gasesti pe cineva. Take care! Sper ca te-am ajutat! 😊

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1508048926
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1508048926
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.