Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli în urma unui traumatism?

Ameteala Cefaleea cluster
Intrebare postata de MembruMobileApp334584 cu 6 ani in urma

Buna ziua. În urma cu o luna și o săptămână am fost supus unei agresiuni, am fost lovit de doua ori cu pumnul în frunte și o data în spatele capului, unde se întâlnește coloana cu craniul. De atunci tot am senzație de amețeală pe tot parcursul zilei, dureri de cap,tulburări de somn, greata și lipsa de concentrare. Simt ca nu o sa mai îmi treacă niciodată. Am făcut RMN , CT, am fost la neurolog, la ORL toți au spus ca nu am nicio afecțiune. Am mai făcut și analize de sânge și aveam sidermie scăzută și VTM mărit. Ce sa mai fac? Nu mai rezist la senzațiile astea, nu pot sa ma duc la cursurile de facultate pentru ca mi se face greata înăuntru.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli în urma unui traumatism?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Ametelile-si-vertijul/7-afectiuni-pe-care-le-semnaleaza-ameteala_15906

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.