Clickmed
programare rapida la medic

Am si eu o intrebare?

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de MembruMobileApp1505658739 cu 6 ani in urma

Am pe pielea penisului de cv vreme 2,3 ani niste borboane gen cosi care au aparut putini si s.au înmulțit app pe tot conjurul penisului si cand sunt mici sunt ca,un varf de
Ac si cand se maresc gen ca,urechile acului si daca strang de ele iese cv alb gen cum ar fi un cos un sfat se poate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am si eu o intrebare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/boli-cu-transmitere-sexuala-sifilisul-gonoreea-chlamydia-scabia-sida_1101

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp1505658739 (acum 6 ani)

Si inca cv daca se poate sunt numai de belele cum s-ar zice, acum un an am avut primul contact sexual cu prietena mea dupa care a doua zi mi.a esit pe app pe tot capul penisului niste pete mici rosi care avea o usoara mancarimi din cand in cand ,si ea se vaita la fel ca o mananca si o ustura cand urineaza dar in fie peste o săptămână ne.a trecut gen noi ne spalam pe fiecare seara.si chestia asta s.a mai repetat de vro 3 ori dar tracea o perioada buna nu am mai avut probleme acum mie mia aparut iara niste pete rosi dar nu multe care are tendinta sa faca o pielita albicioasa care se ia gen exista vreun unguient s.au unde trebuie sa ma duc eu ma duceam de mult dar mi.a fost rusine Mulțumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1505658739
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1505658739
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.