Clickmed
programare rapida la medic

Andreea

Sarcina Abces dentar
Intrebare postata de MembruMobileApp1505510208 cu 6 ani in urma

Buna fetelor! Mi sa spus ca am o sarcina oprita din evoluti cel putin asta mi se spune. Am o intrebare , va descriu in mare ce sa intamplat: pe sata de 22.08.2017 am facut primul eco la o doamna doctor mia spus ca am o sarcina de 6 sapt iar eu am 7sapt de sarcina si mi a spus ca e sarcina cu risc de avort pentru ca nu mi sa format sacu ovular cum trebuie si ca imi dea tratament(arefam,acid folic, aspenter si vitamina E) si ne vedem dupa 2 sapt.OK. in aceste 2sapt mi am facut toate analizele pentu sarcina plus analiza TORCH toate au iesit foarte bine precizez ca nu am mai mers la munca,medicu de familie mi a dat foaie de boala. Au trecut aceste 2 sapt m am dus la cabinet mi a facut eco si m ia spus ca sacul ovarian sa format fatu a evoluat ac***a acum 8 sapt iar eu 9 sapt iar dupa a ceea am primit vestea dureroasa ca fatul nu are puls si ca e suspect de sarcina oprita mi a spus sa revin dupa 3 zile iar eu am rugato sa imi dea o foaie de boala ca sa nu fiu nevoita sa merg la munca, este un mediu toxic, mi a zis ca nu se poate numa daca ma interneaza si ma intrebat ca sunt deacord sa ma interneze i am raspuns ca DA .OK.In data de 13 09 2017 ma internat si ma predat in spital sotului ei,el find medic ginecologic de asemenea ca ea, mentionez ca amandoi au acelas cabinet particular, lucra si la spital iar ea are in incinta spitalului Planning si m ia spus ca vorbim mai multe in spital. In miercure aceea nu a venit nimeni decat asistentele.Joi la aproape ora 12 ma cemat la ecograf (eram nerabdatoare sa aflu ce se intampla),si m ia zis: intradevar nu are puls a evolua sa format chear foarte bine, iti doresti aceasta sarcina? ma intrebat el ,iar eu iam zis ca bineinteles ca mi o dores. La care el a continuat Ok atunci mai vedem daca nu se intampla nimic pana luni atunci iei o decizie ori fac chiuretaj ori plec pe semnatura. EU sunt acum la prima sarcina,sunt mai emotiva de fel si timida dar si foarte rusinoasa nu l am mai intrebat nimic.Am mers in salon am inceput sa plang si sa imi anunt sotu ce mi a zis medicu. Bine a trecut ziua de joi vineri nu ma consultat nu mi a zis nimic a vrut sa plece acas iar pe hol la oprit nasa si la intrebat cum sunt. I a spus ca nu sunt bine ca sarcina nu mai e 100% si ca nici eu nu sunt bine ca daca eram bn nu eram in spital. ATENTIE eu nu am nici o durere nici o sangerare nu am avut nici varsaturi deloc de la inceput sarcini eu nu am avut astfel de simptome de mancat mananc ca pana acum.Revin la ce ia zis medicu nasei mele dupa acele cuvinte nasa a venit la mn si mia zis ce ia zis doctoru. Nu a durat 15 minute ca a venit doctorita si mi a adus ampicilina forte de 500.( nu le am luat)Dar daca nu vorbea nasa cu el nu imi dadea specific ca nasa nu a vrut sa dea nimic nici un ban doctprului.Voi ce parere aveti? Ce sa fac in sitoatia asta? Sa refuz chiuretaju si sa ies din spital si sa merg la un alt medic? Are rost?Imi doresc foarte mult acest copil si nu pot sa ma resemnez?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Andreea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-spontan-pierderea-spontana-a-sarcinii_1051

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.