Clickmed
programare rapida la medic

Sotul meu vorbește în somn si face gesturi ?

Insomnie
Intrebare postata de Timi* cu 6 ani in urma

Buna ziua!Am sa incep direct.Sotul meu face gesturi nu chiar normale in somn,adică se masturbeaza ,ma scuzati limbajul.. .I-am spus la un momentdat dar a zis ca el asa ceva nu face in somn.Nu e prima oară când l-am prins ,odata i-am facut si poza sa ii arat dar mia fost rusine sa ii arat poza...Pe lângă gesturile astea el mai si vb in somn.Ma scuzati daca vb asa dar vreau sa stiu care e problema cu el...El ma trezeste noaptea spre dimineata si imi ma intraba daca vreau sa facem sex,clar raspunsul este nu.Ma sperie ca ma trezeste la 5 dimineața,iar după ce aude ca ii nu se supăra si se pune la somn.Eu i-am tot spus că zice asa ceva dar ca si tot timpul raspunsul lui este la fel" Eu nu fac asa ceva " ca mie mi se pare si ca eu visez asa ceva.Odata l-am auzit zicând " Nu vrei sa te f** in cur.. (ma scuzati inca odata de limbaj) eu chiar m-am trezit din somn si am ramas masca..am văzut că doarme nu am zis nimica ...dar nu stiu,e ciudat cum se manifesta in somn.Ca rog sa ma ajutati cu un raspuns sau ce pot face !Va multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sotul meu vorbește în somn si face gesturi ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articole de interes: //sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/este-posibila-o-relatie-sau-o-casnicie-fara-sexi_16307
//sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/sindromul-hipersexualitatii-cauze-simptome-si-tratament_13291

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Timi* (acum 6 ani)

Multumesc.Dar nu cred ca se va intampla acest lucru ca el nu vrea sa meargă nici macar la psiholog...refuza egal ca este de căsnicie sau altele.Iar ce tine de articolul despre probleme i căsnicie legate de sex.El primeste mai mult decât este normal sa zic asa...sunt mai multe probleme sau situați sa le spunem asa .El daca are vre-o fantezie ii se îndeplinește,deci nu prea cred ca este legat de subiectul acesta ,ca nu facem destulă dragoste sau sex.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Timi*
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Timi*
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.