Clickmed
programare rapida la medic

Avortul prin aspirație ?

Avortul
Intrebare postata de MembruMobileApp1504191811 cu 6 ani in urma

Astăzi am făcut avort prin aspirație și scriu aceste rânduri pentru că vreau la rândul meu sa liniștesc femei care urmeaza să facă această intervenție.
În primul rând nu vă lăsați judecate daca ne va judeca cineva acela va fi Dumnezeu.
În al doilea rând alegeți o clinica care va oferă condiții foarte bune chiar daca va împrumutati de bani. Ocoliți clinica Marie stopes doctorii cel puțin cei doi la care am fost la consult s au comportat că ultimii oameni pe banii mei, de la vorbit in 2 peri la nici o explicație mai avea un pic și îmi făcea morală cum de am rămas gravida.
Eu am ales Clinica Gynecoland doctor Vasile Mirela și o recomand ....clinica cu toate dotările persoane foarte amabile ți se explica tot ce dorești doamna doctor mi a dat numărul dânsei personal in caz că voi avea vreo problema.
Întreruperea de sarcină am făcut o astăzi prin aspirație cu anestezie generala superficială , intervenția în sine a fost ușoară nu am simțit nimic nu mi a fost rău după, am stat însă acolo vreo 2 ore după intervenție pana când m am simțit stăpână pe mine apoi am plecat. Vi se face o anestezie in vena cu un somnifer...eu am dormit 40 min .apoi m am trezit în rezervă în pat.
Nu sunt mandra de ce am făcut dar vreau sa liniștesc persoanele care vor trece prin asta , fizic va trece , psihic e mai greu depinde de fiecare persoana . Eu înainte de intervenție am avut atâtea mustrări frica...ajunsesem sa nu mai pot dormi noaptea , mi a fost și f rău grețuri voma.
Credeți mă nu sunt pro avort insa im același timp nu știu ce e mai rău să faci un copil sa nu ai cu ce sa l crești sa nu ai ce sa întâmplat oferi sa l lași la casa de copiii să suferi și tu și el.......sau sa faci întrerupere .
Nu va fie teama de întrerupere și va rog din suflet nu citiți postări de genul ești criminala ...nimeni nu are dreptul să judece , fiecare decide pentru ea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avortul prin aspirație ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.