Clickmed
programare rapida la medic

Ce ma sfatuiti sa fac? Cat de grav este?

Operatie ortopedica
Intrebare postata de MembruMobileApp1503553598 cu 6 ani in urma

Buna ziua, De cateva luni am niste dureri in partile laterale ale genunchiului mai exact in zone Ligamentelor colaterale din interior si externe atat la drept cat si stang si tot in acele parti imi troncane la fiecare micare. Acum o saptamana am facut RMN la ambi genunchi, iar in rezultatul RMN imi spune ca urmatoarele:
Rezultat Genunchi drept: Se evidentiaza ruptura incompleta LIA, in proportie de 50%, la nivelul ambelor fascicule in 1/4 distala; moderat epansament lichidian intra-aricular difuz si retropateral; fisuri gradul II si II la nivelul conului anterios al meniscului extern, in plan transversal; leziune chistica cu diametrul de 1.1 cm localizata adiacent fetei laterale a venei poplitee, aparent cu un mic canal de comunicare(fistura?). Se recomanda angiografie sau inteventie cu SDC.
Ce ma sfatuiti sa fac? Cat de grav este? Este indicata o fisioterapie?
sau artroscopie? ce credeti ca este mai bine...?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ma sfatuiti sa fac? Cat de grav este?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Afectiunile-genunchiului/ligamentele-si-tendoanele_1645

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.