Clickmed
programare rapida la medic

Buna, Un cardiolog cu experienta tensiune mica?

Afectiuni si tulburari cardiovasculare
Intrebare postata de MembruMobileAppBorosviola1971 cu 6 ani in urma

Buna. am 25 de ani 73kg 178 inaltime. In 2012 am facut analize, si m-au spus ca am insuficienta cardiaca de gradu 2 valva mitrala, si de atunci fac tratament cu concor de 2,5 dimineata jumate. Din 2012 m-am lasat de fumat, nu am consumat nici alcool, am incercat mereu sa am grija de mine si ce mananc dupa cum permiteam. Vreau sa va spun acum 5 luni de zile am fost din nou la control am facut ecografie, la medic cardiolog primar din Oradea, spus ca valva acea care a fost de gradul 2 lui ii apare ca si cum nu ar mai fi, iam zis ca dupa ce merg acasa de la lucru am palpitati la inima, si o zis sa iau concor 2,5. Acuma de cateva saptamani cand ma ridic din pat dupa reapus 1 ora ametesc imi vine sa cad, si am tensiune 80- 60 puls 88 dupa ce incerc sa ma misc 95 cu 70 sau 105 cu 70 dar mai mult de atat nu am nici cand merg pe bicicleta 30 40 min, oare este cauza valvei mitrale ce nu permite o buna circulatie de sange sa pompeze ? Daca imi puteti da un sfat sau orice as fi multumit.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna, Un cardiolog cu experienta tensiune mica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-ale-inimii-si-vaselor/hipotensiunea-arteriala-si-hipertensiunea-arteriala_16089

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.